lördag 18 augusti 2012

18-Aug-2012 20:39 ska

Coalgate kostar Indien miljarder :: Indien skakas av ännu en skandal som tros ha kostat statskassan hundratals miljarder kronor. Regeringen ska ha slumpat bort gruvrättigheter och mark till privata företag för en bråkdel av marknadsvärdet.
http://www.di.se/artiklar/2012/8/18/coalgate-kostar-indien-miljarder/

Korkat fuska med sommarstugehyran :: I år har det varit mer lönsamt än tidigare att hyra ut fritidshuset, efter höjt schablonavdrag som minskar den skattepliktiga inkomsten. Och nästa år kan det bli ännu mer lönsamt. Den som ändå struntar i att deklarera inkomsterna, trots att det ofta rör sig om småsummor i skatt, riskerar ett påslag på 40 procent.
http://www.di.se/artiklar/2012/8/17/korkat-fuska-med-sommarstugehyran/

Säpo ska säkra regeringskansliet :: Säpo har fått i uppdrag att granska säkerheten kring regeringens byggnader i centrala Stockholm.
http://www.di.se/artiklar/2012/8/18/sapo-ska-sakra-regeringskansliet/

Reinfeldt vill sänka bolagsskatten :: http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1039077-reinfeldt-vill-sanka-bolagsskatten

Lindans ska sälja lastbilar :: Två lastbilar och en modig lindanserska. Det är ingredienserna i Volvo lastvagnars nya reklamfilm som nu uppmärksammas över hela världen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1038854-lindans-ska-salja-lastbilar

Bo Lundgren: "Givet att vi får använda varumärkena" - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/branscher/industri-och-fordon/bo-lundgren-givet-att-vi-far-anvanda-varumarkena_7430158.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar