torsdag 27 september 2012

27-Sep-2012 16:19 än

Analytiker: Euro-utträde kan rädda Grekland :: Ingen ljusning syns för Grekland. Men om landet lämnade euron nu, skulle ekonomin vända till stark tillväxt och fler jobb på bara ett år. Det visar en analys av historiska valutakrascher.
http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/analytiker-euro-uttrade-kan-radda-grekland/

Test: Vad kan du om Volvo? :: Måhända är det länge sedan Volvo Personvagnar var ett svenskägt bolag - men det är fortfarande ett av de bolag som väcker mest känslor i Sverige. Testa dina kunskaper i Volvohistoria här!
http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/test-vad-kan-du-om-volvo/

Monti sitter kvar "under speciella omständigheter" :: Italiens premiärminister Mario Monti utesluter inte att han sitter på posten en ytterligare period.
http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/monti-sitter-kvar-under-speciella-omstandigheter/

Sämre fart än väntat i USA:s ekonomi - Dagens Industri :: http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/samre-fart-an-vantat-i-usas-ekonomi/

Sämre fart än väntat i USA:s ekonomi :: USA:s ekonomi växte klart mindre än väntat under det andra kvartalet och orderingången på varaktiga varor rasade i augusti. Statistiken fick marknaderna att hicka till.
http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/samre-fart-an-vantat-i-usas-ekonomi/

Så ska H&M snärja nya kunder :: H&M:s vinst i det tredje kvartalet levde inte alls upp till marknadens förväntningar och aktien straffas hårt på börsen. Nu skruvar vd Karl-Johan Persson upp expansionstakten och siktar in sig på kvinnor med feta plånböcker.
http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/sa-ska-hm-snarja-nya-kunder/

Volvo V40 säljer bättre än väntat - Dagens Industri :: http://www.di.se/artiklar/2012/9/27/volvo-v40-saljer-battre-an-vantat/

Palladium nytt modehus :: När Palladiumhuset öppnas på fredag är det inte längre som biograf, utan som exklusivt modehus. Men stuckaturen, pelarna, takmålningen och de väldiga kristallkronorna finns kvar.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1076771-palladium-nytt-modehus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar