måndag 29 oktober 2012

29-Oct-2012 19:03 Sandy

Europabörser: Mest nedåt :: De ledande europeiska börserna backade på måndagen, efter tre dagar av generella uppgångar. I och med att USA-börserna var stängda på grund av stormen Sandy var handeln avvaktande även i Europa. Måndagen har varit en lugn rapportdag, tisdagen innehåller däremot två tungviktare inom finans: UBS och Deutsche Bank.
http://www.di.se/artiklar/2012/10/29/europaborser-mest-nedat/

Nordenbörser: Uppåt runt Sverige :: Nordenbörserna noterades generellt högre på måndagen men med Stockholmsbörsen som undantag och OMXS30 var enda storbolagsindex på nedsidan. Omsättningen var låg och investerare var avvaktande då USA-börserna var stängda som en följd av stormen Sandy.
http://www.di.se/artiklar/2012/10/29/nordenborser-uppat-runt-sverige/

Stockholmsbörsen: Svag start på veckan :: Stockholmsbörsen skrev måndagen i ljusröda minusfärger. Dock gick Assa Abloy starkt efter rapport. De flesta europeiska handelsplatserna sjönk något. Den svenska handeln var emellertid tunn i spåren av skollov samt att USA-börserna höll måndagsstängt på grund av stormen Sandy.
http://www.di.se/artiklar/2012/10/29/stockholmsborsen-svag-start-pa-veckan/

Stormen Sandy stänger New York-börsen - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/stormen-sandy-stanger-new-york-borsen_7623384.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar