lördag 3 november 2012

03-Nov-2012 14:57 upp

Riskkapitaldirektörer upptaxeras :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1114734-riskkapitaldirektorer-upptaxeras

Krisåtgärder mot bensinbrist i USA :: För att komma till rätta med den skriande bränslebristen i spåren av stormen Sandy upphäver USA:s regering nu lagar som införts för att skydda inhemska jobb.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/3/krisatgarder-mot-bensinbrist-i-usa/

Olofsson tror inte på Sundqvist-utredning :: Namninsamlingen för en oberoende granskning av hur finansmannen Maths O Sundqvist behandlades av staten uppgår till 6.000 namn. Men initiativtagaren Dan Olofsson tvivlar på att Fredrik Reinfeldt vågar tillsätta en utredning. Det skriver svd.se.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/3/olofsson-tror-inte-pa-sundqvist-utredning/

Börsrådet: Så påverkar USA-valet ekonomin :: Återuppbyggnaden efter stormen Sandy kan göra att de amerikanska politikerna skjuter på de automatiska budgetnedskärningarna som hotar från nyår, kända som the fiscal cliff, säger Jonas Wickström förvaltare på Catella Fonder.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/borsradet-sa-paverkar-usa-valet-ekonomin/

Miljonskadestånd för piratporr :: Tio miljoner kronor — så mycket ska en amerikansk man betala i skadestånd för att ha laddat upp porrfilmer på nätet utan tillstånd.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/miljonskadestand-for-piratporr/

Portföljen som lyfter på återuppbyggnaden :: Investerare har redan börjat funderat på hur det går att tjäna pengar på återuppbyggnaden efter stormen Sandy.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/portfoljen-som-lyfter-pa-ateruppbyggnaden/

Ingen folkomröstning om krisande bank :: Det slovenska parlamentets talman avvisade på fredagen en motion om att låta beslutet att upprätta ett finansinstitut, som ska överta riskfyllda krediter från statliga banker, gå till folkomröstning.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/3/ingen-folkomrostning-om-krisande-bank/

Kamprad dök oväntat upp - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/branscher/handel-och-tjanster/kamprad-dok-ovantat-upp-pa-invigningen_7638354.svd

Uppåt på Stockholmsbörsen :: Stockholmsbörsen steg på fredagen. En av vinnarna var Swedish Match.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1116531-uppat-pa-stockholmsborsen

Norrmän drar upp priser i fjällen :: Funderar du på att köpa fjällstuga så är det köpläge i Åre där priserna backar rejält. Sälen toppar kvadratmeterprisligan.
http://www.gp.se/snickarboden/1.1116297-norrman-drar-upp-priser-i-fjallen

Lockpriser upprör många :: Bostadsköparna är trötta på mäklare som kör med lockpriser och många har reagerat på onsdagens reportage i GP.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1116056-lockpriser-uppror-manga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar