fredag 9 november 2012

09-Nov-2012 14:18 har

Just nu: Allvarligt skadad i statsministerbostaden :: En större polisinsats pågår just nu vid statsminister Fredrik Reinfeldts bostad, Sagerska palatset, i centrala Stockholm. En person har hittats allvarligt skadad inne på Sagerska palatset, skriver expressen.se
http://www.di.se/artiklar/2012/11/9/just-nu-allvarligt-skadad-i-statsministerbostaden/

Pilotfacket har sett SAS krisplan :: Pilotfacket har fått ta del av SAS-ledningens plan för att rädda flygbolaget. "Men vi har inte blivit kallade till förhandling", säger Robert Gustafsson, ordförande för SAS-sektionen i Svensk Pilotförening.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/9/pilotfacket-har-sett-sas-krisplan/

Ingen grekrapport från trojkan :: Inspektörer från långivarna i den så kallade trojkan - EU, ECB och IMF - har ännu inte kunnat färdigställa en rapport inför måndagens krismöte i Bryssel. Bland annat måste de ta i beaktande hur det går när Greklands parlament på söndag röstar om statsbudgeten för 2013.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/9/ingen-grekrapport-fran-trojkan/

Fred efter 20-årigt banankrig :: En 20-årig handelstvist mellan EU och Latinamerika om bananer har nu slutligen bilagts, rapporterar BBC.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/9/fred-efter-20-arigt-banankrig/

EU har inte fått någon SAS-begäran :: EU-kommissionen har ännu inte fått en formell begäran från Sverige, Noge och Danmark om att få ge statliga garantier för banklån till SAS. Kommissionen kan heller inte ange hur lång tid behandlingen av en sådan ansökan skulle ta.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/9/eu-har-inte-fatt-nagon-sas-begaran/

Politiker skramlar till Hitlers hem :: Adolf Hitlers barndomshem ska köpas – och förgöras. Det är den ryske politikern Frantz Klintsevichs plan. Nu har han dragit igång en insamling för att få in de 19 miljoner kronor som krävs för att lyckas.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/9/politiker-skramlar-till-hitlers-hem/

Hotellägare med visioner :: Med Palace hotell som senaste tillskott driver Stefan Strömberg, Jonas Stenberg och Carl Lundgren ett växande hotell- och restaurangföretag. Och kontoret har de lite varstans.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1123384-hotellagare-med-visioner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar