lördag 17 november 2012

17-Nov-2012 14:27 SAS

Norge lovar trygga trafik om SAS går under :: Det norska transportdepartementet lovar åtgärder för att trygga trafiken mellan Norge och Svalbard utifall SAS inte skulle klara av att sköta trafiken på sträckan.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/17/norge-lovar-trygga-trafik-om-sas-gar-under/

Locket på när SAS öde avgörs :: Förhandlingarna mellan SAS-ledningen och facken återupptogs på lördagsmorgonen, efter fredagens nattmangling. Parterna har närmat sig varandra, men tidsfristen håller på att rinna ut. SAS kommenterar bara diskussionerna kortfattat till di.se:"Vi sitter nu i förhandlingar med de fackliga och vi försöker komma fram till ett avtal. Vi återkommer när vi har kommit fram till ett avslut", säger SAS presschef Elisabeth Manzi.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/17/locket-pa-nar-sas-ode-avgors/

SAS-konkurs kan tvinga fram nytt bolag :: SAS kan mycket väl vara på väg mot en konkurs om inte flygbolaget kommer överens med fackföreningarna. Men enligt bedömare kan då tillgångarna snabbt flyttas över till ett nytt bolag med nya villkor, skriver tidningen Dagens industri.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/17/sas-konkurs-kan-tvinga-fram-nytt-bolag/

Facebook-uppror för att rädda SAS :: En Facebook-grupp har startats för att försöka rädda SAS från konkurs. Gruppen vill övertyga de berörda att sparpaketet måste genomföras om flygbolaget ska ha en chans att finnas kvar.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/17/facebook-uppror-for-att-radda-sas/

Framåt i SAS förhandlingarna med facken" - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D83%26artikel%3D5349522

Unionen möter SAS med eget sparförslag - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/branscher/handel-och-tjanster/unionen-moter-sas-med-eget-sparforslag_7674142.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar