måndag 3 december 2012

03-Dec-2012 13:44 att

Nytt men som förr :: Allt är nytt – allt är gammalt. Handlarna i Stora saluhallen är otåliga att komma igång efter storrenoveringen, så räkna med att många av dem drar igång sin julhandel den 3 december
http://www.gp.se/ekonomi/1.1145822-nytt-men-som-forr

Cooper & Gorfer - resande konstnärsduo :: Cooper & Gorfer är konstnärsduon från Göteborg som reser över hela världen för att höra människor berätta historier. Deras speciella stil har gjort dem eftertraktade av såväl konstköpare som reklambransch.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1146492-cooper-gorfer-resande-konstnarsduo

Krav på rättvisa villkor :: Lastbilschaufförer och åkeriägare gjorde gemensam sak i Göteborg på lördagen när de demonstrerade mot social dumpning och för schysta villkor inom branschen.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1149318-krav-pa-rattvisa-villkor

Från ruffiga bakgator till moderna gårdsgator :: Under tiden Marianne Sörling varit centrumutvecklare för Innerstaden Göteborg har den gått från ruffiga bakgator till moderna gårdsgator och lyckats attrahera flera nya varumärken, butiker och kaféer.
Just nu går handeln igenom tuffare tider – folk är mindre shoppingglada än förr och efter nyår slår biltullarna ring om Göteborg. Men det är inte innerstadshandelns största problem, tror hon.
- Vi måste samordna öppettiderna för att kunna konkurrera med andra handelsplatser. Vi är inte ens med och konkurrerar när vi har stängt på söndagar, säger Marianne Sörling.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1146571-fran-ruffiga-bakgator-till-moderna-gardsgator

Volvos vd lovar dubbla försäljning :: Håkan Samuelsson ser inga skäl att ändra det långsiktiga målet att Volvo PV ska sälja 800.000 bilar 2020 trots att det innebär nästan en fördubbling mot nuvarande försäljning.
http://www.di.se/artiklar/2012/12/3/volvos-vd-lovar-dubbla-forsaljning/

Dyster bostadsexpert spår prisras på 20 procent :: Bengt Hansson på Boverket tror att vi har en bostadsbubbla och fortsätter att spå ett ras i bopriserna på 20 procent.
http://www.di.se/artiklar/2012/12/3/dyster-bostadsexpert-spar-prisras-pa-20-procent/

Marknaden får mäklare att sluta - Sydsvenskan :: http://www.sydsvenskan.se/Pages/ArticlePage.aspx?id%3D684276%26epslanguage%3Dsv

M vill skärpa försörjningskrav :: Migrationsminister Tobias Billström (M) vill att försörjningskravet på invandrare som vill ta hit sina anhöriga ska gälla fler. Även statsminister Fredrik Reinfeldt (M) anser att det finns skäl som talar för en skärpning av försörjningskraven när det gäller anhöriginvandring.
http://www.di.se/artiklar/2012/12/3/m-vill-skarpa-forsorjningskrav/

Fortsatt köparnas bostadsmarknad - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/fortsatt-koparnas-bostadsmarknad_7721090.svd

Minskad försäljning får MQ att vinstvarna - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/branscher/handel-och-tjanster/mq-vinstvarnar_7720410.svd

Hopp om jobb på snabbmöte :: - Jag är här för att träffa nytt folk. Och så hoppas jag på att få ett jobb, säger Nina Lam, 24 år.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1148646-hopp-om-jobb-pa-snabbmote

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar