tisdag 1 januari 2013

01-Jan-2013 17:12 har

Minkskinn har blivit en exportsuccé :: Minkskinn säljs som aldrig förr. Och det är den snabbt växande medelklassen i Kina som alltmer efterfrågar minkpälsen. Branschen talar om en vinstutveckling som saknar motstycke.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/1/minkskinn-har-blivit-en-exportsucce/

Oväntat nyårstal i Nordkorea :: Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-Un har hållit ett nyårstal — något som var oväntat eftersom ingen nordkoreansk ledare gjort så på 19 år.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/1/ovantat-nyarstal-i-nordkorea/

Biden och McConnell bakom uppgörelsen :: Huvudarkitekterna bakom uppgörelsen är vicepresident Joe Biden, som varit Delawares senator i 36 år, och senatens minoritetsledare, Kentucky-republikanen Mitch McConnell. De två har förhandlat dag och natt de senaste dygnen.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/1/biden-och-mcconnell-bakom-uppgorelsen/

Sista Jofahjälmen från Malung :: Den har prytt både skridskoåkande barn och hockeystjärnor i decennier. Men för ett par veckor sedan tillverkades den sista Jofahjälmen i Malung, skriver Dalarnas Tidningar, DT.
http://www.di.se/artiklar/2012/12/28/sista-jofahjalmen-fran-malung/

Qoros – kinesisk uppstickare :: Med medarbetare handplockade från bland annat Saab har Qoros skapat en helt ny bil. Så här ser den ut.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1175632-qoros-kinesisk-uppstickare

Frankrike har förlorat Depardieu - Rysslands röst :: http://swedish.ruvr.ru/2012_12_30/Frankrike-har-forlorat-Depardieu/

Uppgifter om Instagram-tapp sågas :: Nyheten att fotodelningstjänsten Instagram tappat var fjärde användare gav i fredags aktieägarna en kort börsfrossa. Men uppgifterna har avvisats och aktien återhämtade sig.
http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.1177342-uppgifter-om-instagram-tapp-sagas

Nu har han även dömts för misshandel i tingsrätten. - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/internationellt/ovrigaligor/article16003452.ab

Politiker i går – påtryckare i dag :: Från viktiga poster i regeringens närhet. Till påtryckarsidan. Den vägen har 50 personer gått sedan Alliansen kom till makten.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1176800-politiker-i-gar-patryckare-i-dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar