söndag 13 januari 2013

13-Jan-2013 19:58 att

Gamla Saabar byggs i väntan på elbil :: Nevs planerar att bygga gamla Saabar igen, redan i augusti. Det framgår av ett brev till leverantörer som P4 Väst tagit del av.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1205226-gamla-saabar-byggs-i-vantan-pa-elbil

Norman sågas för time out-uttalande :: Storägare i Telia Sonera är kritiska mot finansmarknadsminister Peter Norman för åsikten att de brottsmisstänkta cheferna i bolaget borde ta time out.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1204718-norman-sagas-for-time-out-uttalande

Världen klarar inte plötsligt rymdhot :: Asteroiden Apophis anses inte längre hota jorden. Men ett okänt antal lika stora himlakroppar har potentialen att göra det. Tyvärr är beredskapen bland världens stater obefintlig för ett plötsligt skarpt läge.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/13/varlden-klarar-inte-plotsligt-rymdhot/

Mubaraks rättegång ska tas om :: En egyptisk domstol har godkänt den förre presidenten Hosni Mubaraks överklagan av livstidsdomen mot honom. Rättegången mot Mubarak, hans två söner Alaa och Gamal, landets förre inrikesminister och höga säkerhetschefer ska därmed tas om.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/13/mubaraks-rattegang-ska-tas-om/

Franska luftangrepp fortsätter :: Franskt stridsflyg och attackhelikoptrar har attackerat islamistiska baser samt vapendepåer i staden Gao i Mali uppger AFP som citerar vittnen på plats.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/13/franska-luftangrepp-fortsatter/

Så räddar du dolda bildskatten :: Det ligger en bortglömd bildskatt i garderober och källarförråd som kan räddas till den digitala eftervärlden med ganska små medel. Det handlar förstås om diabilderna. Älskade av en del, hatade av andra.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/9/sa-raddar-du-dolda-bildskatten/

Börsrådet: Bolagen slår förväntningarna :: Nu börjar rapportperioden både i USA och i Sverige. Och Börsrådets deltagare tror att bolagen kommer att slå vinstförväntningarna.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/11/borsradet-bolagen-slar-forvantningarna/

Galnaste sätten att bli stormrik :: Cirkus, salsasås och kläder som får dig att se cool ut. Celebritynetworth.com listar idéer som kom att bli värda miljarder.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/11/galnaste-satten-att-bli-stormrik/

Apple: Vd spår att Kina kommer gå om USA som största marknad - Dagens Industri :: http://www.di.se/finansiell-information/telegram/?NewsId%3D88f9e30e-f23f-41b6-ae59-3b8f67121abf

"Tack och lov fick jag bara en varning" :: Hemma i soffan, efter en konferens med Volvos ledning, kände Stefan Jacoby att armen domnat lite. Först trodde han att han legat konstigt. Så var det inte. Fyra månader senare känner han sig till nittio procent återställd från sin stroke. Han har fått lämna jobbet som Volvo PV:s vd, men är inte bitter. Han är tacksam: mot den svenska vården och att hans stroke bara blev en varning.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1206409--tack-och-lov-fick-jag-bara-en-varning-

Varslen ned i december :: 5 695 människor varslades i december, en ökning jämfört med samma månad förra året, men en nedgång sedan november. En fortsatt försämring av läget, enligt Arbetsförmedlingen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1206360-varslen-ned-i-december

Ericsson har ingått i ett avtal om att överföra 2.185 patent till Unwired Planet. - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/ericsson-i-nytt-patentavtal_7815782.svd

Facket rasar mot chefsbonusar i SAS :: SAS har gett ett antal nyckelpersoner i Norge, Sverige och Danmark särskilda avtal för att stanna kvar i företaget.Det här sticker i ögonen, säger kabinfackets ordförande Christer Karlsson.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1206298-facket-rasar-mot-chefsbonusar-i-sas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar