söndag 3 februari 2013

03-Feb-2013 17:11 att

Dragkamp om svenska kontanter :: Sverige är på väg att bli ett kontantlöst samhälle. Men frågan är hur snabbt det ska gå. Pensionärsorganisationen PRO vill inte jäkta fram en omställning.
http://www.di.se/artiklar/2013/2/3/dragkamp-om-svenska-kontanter/

Fler invandrare betyder färre problem :: De orter i Sverige som har störst sociala problem har få invandrare, konstaterar chefen för Reforminstitutet Stefan Fölster i en ny rapport. I dag pågår en pseudodebatt om invandringens effekter, anser han.
http://www.di.se/artiklar/2013/2/3/fler-invandrare-betyder-farre-problem/

"Lyckliga omständigheter bakom framgång" :: Frans Johanssons förra bok, Medicieffekten, blev en internationell försäljningssuccé. I sin nya bok vill han få läsaren att lita till slumpen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1271738--lyckliga-omstandigheter-bakom-framgang-

Tjänar pengar på att bygga lego - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/minekonomi/article16168807.ab

"Jag visste inte att det var omöjligt" :: Hon har dragit på sig tunga Socialdemokraters vrede och skrivit om FN:s förfall under Ban Ki-moon. Och tycker det var konstigt att göteborgarna inte stormade kommunhuset i vrede efter mutskandalerna.
Nu ska Inga-Britt Ahlenius dela med sig av sina erfarenheter till studenterna på Handels.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1273829--jag-visste-inte-att-det-var-omojligt-

Nudie Jeans höjer lönerna :: Modeförtaget Nudie Jeans orkar inte vänta på att modeindustrin ska enas om höjda lönerna för asiatiska textilarbetare. Man tar nu täten och höjer årslönen med 17 procent i sin indiska fabrik.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1276613-nudie-jeans-hojer-lonerna

Svårt att skrota gammal båt :: Har du en båt som du känner för att göra dig av med? Det kan bli svårt. Det finns nämligen bara två båtskrotar i hela Sverige.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1275265-svart-att-skrota-gammal-bat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar