lördag 9 februari 2013

09-Feb-2013 20:36 men

Volvo-varslade får stanna längre :: Varseltiden för 82 anställda vid Volvo Construction Equipment i Arvika som skulle ha lämnat fabriken i mitten av mars förlängs till sista september.
http://www.di.se/artiklar/2013/2/9/volvo-varslade-far-stanna-langre/

Föreläggande mot Telia Sonera :: Post- och Telestyrelsen (PTS) tvingar Telia Sonera att sänka priserna för samtrafik i sitt fasta nät. Redan den 2 januari underrättade PTS om att priserna ska sänkas men Telia har inte lyssnat. Nu har PTS utfärdat ett omedelbart gällande föreläggande.
http://www.di.se/artiklar/2013/2/9/forelaggande-mot-telia-sonera/

"Spara i investmentbolag och gå och spela golf" :: "Industrivärden är finare", konstaterar Anders Nyrén om sitt eget investmentbolag, men Investor går också bra. Kontentan är att den bästa affär du kan göra är att köpa aktier i ett investmentbolag.
http://www.di.se/artiklar/2013/2/8/spara-i-investmentbolag-och-ga-och-spela-golf/

Motor: Hästdragaren imponerar mest vid sidan av vägen :: HÄMEENLINNAHästägarnas favorit är framme vid generation fyra. Och Subaru Forester kommer troligen att hålla greppet om sin kundgrupp. Här finns inga märkvärdigheter, men ett lågt pris och mycket bra framkomlighet.
http://www.di.se/artiklar/2013/2/7/motor-hastdragaren-imponerar-mest-vid-sidan-av-vagen/

"Det är jättebra att starta bolag i mogen ålder" :: - Visst ska man vara försiktig när man skuldsätter sig, men att köpa en bostad är sällan fel. Jag tycker nog att bolånetaket var lite feltänkt, säger affärskvinnan Lena Apler, vd och medgrundare av det snabbväxande göteborgska Collector.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1291255--det-ar-jattebra-att-starta-bolag-i-mogen-alder-

Finnair på vinst, men personalen för dyr - Hufvudstadsbladet :: http://hbl.fi/nyheter/2013-02-08/personalkostnaderna-tynger-fortfarande-finnair

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar