söndag 3 mars 2013

04-Mar-2013 06:25 Me

Lyx och vrålåk på plats i Genève :: I Europa deppar bilbranschen. Men när bilsalongen i Genève slår upp sina portar för 83:e gången står lyx och dyra vrålåk som en kontrast till krisen. Och ett kinesiskt märke gör ett försök att ta sig in i Europa - med svensk hjälp.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/3/lyx-och-vralak-pa-plats-i-geneve/

Syriens president svingar vilt :: Med nytt stöd från västländerna skördar Syriens rebeller framgångar på rad. Men president Bashar al-Assad låter fortsatt segerviss i en unik intervju med en brittisk tidning."Vi kan inleda dialog med vem som helst, men inte med terrorister", säger han till tidningen Sunday Times.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/3/syriens-president-svingar-vilt/

Fly Me landar i hovrätten :: Lågprisbolaget Fly Me gick i konkurs för sex år sedan.På måndagen startar rättegången i hovrätten i Göteborg då tre av männen bakom bolaget står inför skranket. Därtill väntar ett nytt tvistemål.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/3/fly-me-landar-i-hovratten/

Ta över lånen och bo billigare – men se upp för fällor :: Om du själv tar över bostadsrättsföreningens lån blir det billigare att bo. Men se upp för fällorna. Annars blir det stora problem i framtiden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1334540-ta-over-lanen-och-bo-billigare-men-se-upp-for-fallor

Destly fixar lyxhotellet till budgetpris :: Lyxhotell till budgetpris låter som en bluff. Men med det erbjudandet har reseklubben Destly hittat en vinnande affärsmodell.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1334580-destly-fixar-lyxhotellet-till-budgetpris

Fly Me upp i hovrätten i dag - Göteborgs-Posten :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1337147-fly-me-upp-i-hovratten-i-dag

Fly Me upp i hovrätten i dag :: Tingsrätten friade hela Fly Me-ledningen i ekobrottmålet efter flygbolagskonkursen. I dag inleds den nya prövningen i hovrätten.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1337147-fly-me-upp-i-hovratten-i-dag

Svagt ned på börsen :: Oron för de automatiska budgetnedskärningarna i USA tyngde. Medan räntorna steg efter oväntat starka BNP-siffror.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1337613-svagt-ned-pa-borsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar