tisdag 19 mars 2013

20-Mar-2013 01:37 upp

USA-börser: Svajig tisdag i New York :: USA-börserna tappade överlag mark på tisdagen, där oron för situationen i Cypern tyngde. Landets parlament röstade som väntat mot en skatt på bankinsättningar. Storbolagsindexet lyckades dock klättra uppåt mot nollan strax innan stängning, efter att ECB kommenterat omröstningen.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/19/usa-borser-svajig-tisdag-i-new-york/

Mercedes visar upp S-klass :: Mercedes visar nu upp de första bilderna på interiören i flaggskeppsmodellen S-klass. Den tyska biljätten har lagt extra möda på att göra baksätet lyxigt.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/19/mercedes-visar-upp-s-klass/

100 sägs upp på Ericsson i Göteborg :: En del anade vad som skulle komma andra blev chockade och ledsna, enligt Unionen på Ericsson Lindholmen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1434295-100-sags-upp-pa-ericsson-i-goteborg

Vill stoppa låsning av mobiler :: Regeringen vill ha kortare uppsägningstid, högst en månad, för abonnemang på tjänster som mobiltelefoni, bredband och tv.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1430537-vill-stoppa-lasning-av-mobiler

Etik och lönsamhet går inte alltid ihop :: Joakim Sandberg forskar om konflikter som uppstår där ekonomi och etik möts.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1405694-etik-och-lonsamhet-gar-inte-alltid-ihop

"Du har rätten att få betalt för ditt arbete" :: Internet expanderar fast det är fortfarande lite av vilda västern – folk och även företag stjäl, kopierar och sprider andras texter och bilder som om det vore deras egna. Är upphovsrätten stendöd?
- Absolut inte. Det fantastiska med upphovsrätten är att det inte spelar någon roll vad vi hittar på för ny teknik, den funkar fortfarande. Och den ska man värna, säger Lotta Bus, advokat och vd på Magnusson Advokatbyrå.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1405589--du-har-ratten-att-fa-betalt-for-ditt-arbete-

Medlarna stoppar byggstrejken :: Strejken skulle ha brutit ut tisdag morgon men medlarna tar nu till tvångsmetoder vilket innebär att konflikten skjuts upp 14 dagar.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1426814-medlarna-stoppar-byggstrejken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar