tisdag 21 maj 2013

22-May-2013 07:42 har

Så stort lönepåslag får tjänstemän inom handeln :: Svensk Handel har på tisdagen träffat en uppgörelse om nya löneavtal med Unionen och Akademikerförbunden.
http://www.di.se/artiklar/2013/5/22/sa-stort-lonepaslag-far-tjansteman-inom-handeln/

Åklagaren synar Victor Muller :: Efter att alla de tre toppchefer i Saab Automobile som gripits har försatts på fri fot under tisdagen riktas nu åklagarens blick mot den förre chefen Victor Muller. Det skriver Dagens industri, som också vet vad som ligger bakom tillslaget.
http://www.di.se/artiklar/2013/5/21/aklagaren-synar-victor-muller/

Han har Göteborgs största jobbansökan :: Johan Sandwalls jakt på sommarjobb har hittills gått trögt. Med hjälp av en annons i format större hoppas han nu få företag att höra av sig.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1682641-han-har-goteborgs-storsta-jobbansokan

Öckerö har regionens bästa jobbtillväxt :: Öckerö och Lerum är de två västsvenska kommuner som kommer ha bäst jobbtillväxt 2013. Detta enligt en ny rankning av Sveriges kommuner utförd av företaget Bisnode.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1681252-ockero-har-regionens-basta-jobbtillvaxt

Volvo PV samarbetar med Swedish House Mafia :: DJ-gruppen Swedish House Mafia har gjort en ny version av hitlåten Leave the world behind för Volvo PV.
– Antagligen hoppas Volvo att folk ska nynna på den och komma ihåg reklamen, säger Eva Ossiansson.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1676645-volvo-pv-samarbetar-med-swedish-house-mafia

LO-kritik mot yrkesprogrammen :: Skolan har ansvar för att elever klarar gymnasieutbildningen. Politiker för resurserna som krävs. LO vill nu att arbetsmarknadens parter får inflytande över yrkesutbildningen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1676218-lo-kritik-mot-yrkesprogrammen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar