onsdag 22 maj 2013

22-May-2013 21:57 har

Ett historiskt priskrig på bolån - Svenska Dagbladet :: http://blog.svd.se/neurathsbors/2013/05/22/ett-historiskt-priskrig-pa-bolan-har-borjat/

It-jättens galna nya kontor :: Den amerikanska e-handelskoncernen Amazon har växt ur kostymen och behöver hitta nya lokaler. Det nya högkvarteret i form av tre glaskuber väcker dock en del ont blod, skriver The Seattle Times.
http://www.di.se/artiklar/2013/5/22/it-jattens-galna-nya-kontor/

Risk för högre försäkringspremier efter Husbybränderna :: Bilbränderna i Husby leder på sikt till dyrare försäkringspremier. Ännu dyrare, redan idag har områden som Husby högre skaderisk och därmed högre premier.
http://www.di.se/artiklar/2013/5/22/risk-for-hogre-forsakringspremier-efter-husbybranderna/

Kostnadsjakt ökar på arbetsplatser :: Kostnadsjakt har seglat upp som den dominerande värderingen på svenska arbetsplatser. De anställdas hälsa och vad kunderna tycker är lågt prioriterat.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1685831-kostnadsjakt-okar-pa-arbetsplatser

Nya riksbankschefer vill ha nytt inflationsmål :: Martin Flodén och Cecilia Skingsley har utsetts till nya ledamöter i Riksbankens direktion.
Skingsley, chefsekonom på Swedbank, ville så sent som i april se en räntesänkning och båda skulle välkomna en komplettering av inflationsmålet.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1684956-nya-riksbankschefer-vill-ha-nytt-inflationsmal

Han har Göteborgs största jobbansökan :: Johan Sandwalls jakt på sommarjobb har hittills gått trögt. Med hjälp av en annons i format större hoppas han nu få företag att höra av sig.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1682641-han-har-goteborgs-storsta-jobbansokan

Öckerö har regionens bästa jobbtillväxt :: Öckerö och Lerum är de två västsvenska kommuner som kommer ha bäst jobbtillväxt 2013. Detta enligt en ny rankning av Sveriges kommuner utförd av företaget Bisnode.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1681252-ockero-har-regionens-basta-jobbtillvaxt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar