söndag 26 maj 2013

26-May-2013 14:24 ut

Nya riksbankschefer vill ha nytt inflationsmål :: Martin Flodén och Cecilia Skingsley har utsetts till nya ledamöter i Riksbankens direktion.
Skingsley, chefsekonom på Swedbank, ville så sent som i april se en räntesänkning och båda skulle välkomna en komplettering av inflationsmålet.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1684956-nya-riksbankschefer-vill-ha-nytt-inflationsmal

Många förhör väntar om ekobrott :: Ytterligare ett tiotal personer ska höras i utredningen om misstänkta ekobrott i Saab Automobil. Först därefter blir det Victor Mullers tur att höras.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1687582-manga-forhor-vantar-om-ekobrott

Arbetsskadorna på hotell ökar :: Efter 90-talet inspektioner i Göteborg är slutsatsen att kunskapen om arbetsmiljön är låg. Inte minst kring reglerna för nattarbete.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1686640-arbetsskadorna-pa-hotell-okar

Många poliser i lugnare förorter :: Natten till söndagen blev betydligt mycket lugnare än de föregående i Stockholms förorter, summerar polisen, som satsat hårt på närvaro ute bland människorna i de värst utsatta områdena.
http://www.di.se/artiklar/2013/5/26/manga-poliser-i-lugnare-fororter/

Dokument: Victor Muller - från hjälte till jagad :: Brutna löften och försvunna miljoner. Victor Muller har på ett par år lyckats gå från att vara en firad hjälte till en jagad man.
http://www.di.se/artiklar/2013/5/24/dokument-victor-muller---fran-hjalte-till-jagad/

Kristina Geers talar ut om mardrömsdygnet - Expressen :: http://www.expressen.se/gt/kristina-geers-talar-ut-om-mardromsdygnet/

KI: Svagare tillväxt än normalt :: Tillväxten i svensk ekonomi är påtagligt svagare än normalt, skriver Konjunkturinstitutet (KI) i sin senaste månadsbarometer.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1689391-ki-svagare-tillvaxt-an-normalt

Börsen fortsatte ned :: Luften gick ur Stockholmsbörsen under fredagens handel efter en inledande uppgång. Nedgången var i linje med utvecklingen i omvärlden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1689384-borsen-fortsatte-ned

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar