torsdag 4 juli 2013

04-Jul-2013 12:42 har

Och statsministern går hårt åt S och SD.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1802856-reinfeldt-till-hart-angrepp-mot-sd

Saabanställda har fått nya jobb :: När Saab gick i konkurs stod 1 448 tjänstemän utan jobb. I dag har de flesta ett arbete att gå till igen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1800911-saabanstallda-har-fatt-nya-jobb

Hennes skola gick i konkurs :: - Fråga alltid skolan vad de har för plan om kullarna går ner.
Det säger Emma Carlsson, som brann för sin designutbildning och var jättenöjd med lärarna. Men plötsligt en morgon kom beskedet att JB-gymnasiet läggs ner.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1798627-hennes-skola-gick-i-konkurs

Räder i utredning med Telia-koppling :: Fransk polis har utfört flera räder inom ramen för den brottsutredning i Schweiz som har band till Telias mutmisstänkta affärer i Uzbekistan.
I centrum för utredningen står Telias partner Takilant.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1799310-rader-i-utredning-med-telia-koppling

Lyxhotell ska locka kändisar till Göteborg :: Om du har 31 000 kronor över kan du tillbringa en natt i Hotell Gothias deluxesvit i nya delen "Upper house" där VIP-gäster, kändisar och kanske en och annan vanlig göteborgare snart erbjuds femstjärnig behandling.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1797671-lyxhotell-ska-locka-kandisar-till-goteborg

Volvobilar får nu tillverkas i Kina :: Efter en tids väntan har Volvo PV nu fått sina tillverkningslicenser i Kina från landets industri- och it-ministerium, skriver Dagens Industri.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1797155-volvobilar-far-nu-tillverkas-i-kina

Skanska renoverar FN-högkvarteret :: Skanska har fått i uppdrag att renovera FN:s högkvarter i New York. Men det är inte det enda kontraktet man tecknat i miljonstaden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1796840-skanska-renoverar-fn-hogkvarteret

Sambotest har blivit viral snackis - Göteborgs-Posten :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1804321-sambotest-har-blivit-viral-snackis

Sambotest har blivit viral snackis :: Facebook har det senaste dygnet exploderat med människor vill som testa vem deras drömsambo är. Bakom kampanjen står Fastighetsbyrån vars sida nu svämmar över med nya besökare.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1804321-sambotest-har-blivit-viral-snackis

Bröstmjölk innedryck för Kinas rika :: Bröstmjölk från ammor har blivit en ny lyxvara för Kinas rika, men verksamheten kritiseras på sociala medier för att vara oetisk.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/4/brostmjolk-innedryck-for-kinas-rika/

Väljarnas betyg på Borg och Andersson :: På torsdagen går Socialdemokraternas Magdalena Andersson en rond mot Moderaternas Anders Borg när de håller varsitt blytungt seminarium i Almedalen. Di.se har granskat hur allmänheten ser på kandidaternas styrkor och svagheter inför drabbningen.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/4/valjarnas-betyg-pa-borg-och-andersson/

Saab tar order på halv miljard :: Försvarskoncernen Saab har tecknat kontrakt med bolaget Watpac Construction om att installera och driftsätta elektroniska säkerhetssystem åt det australiska försvarsdepartementet.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/4/saab-tar-order-pa-halv-miljard/

Ny president i Egypten :: Adli Mansour som nyligen utsetts till chefsdomare i författningsdomstolen har nu svurit eden som president och därmed statschef för en övergångsperiod.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/4/ny-president-i-egypten/

Japans ekonomi har börjat vända - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/japans-ekonomi-har-borjat-vanda_8319058.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar