fredag 5 juli 2013

05-Jul-2013 21:14 har

Och statsministern går hårt åt S och SD.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1802856-reinfeldt-till-hart-angrepp-mot-sd

Saabanställda har fått nya jobb :: När Saab gick i konkurs stod 1 448 tjänstemän utan jobb. I dag har de flesta ett arbete att gå till igen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1800911-saabanstallda-har-fatt-nya-jobb

Hennes skola gick i konkurs :: - Fråga alltid skolan vad de har för plan om kullarna går ner.
Det säger Emma Carlsson, som brann för sin designutbildning och var jättenöjd med lärarna. Men plötsligt en morgon kom beskedet att JB-gymnasiet läggs ner.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1798627-hennes-skola-gick-i-konkurs

Lyxhotell ska locka kändisar till Göteborg :: Om du har 31 000 kronor över kan du tillbringa en natt i Hotell Gothias deluxesvit i nya delen "Upper house" där VIP-gäster, kändisar och kanske en och annan vanlig göteborgare snart erbjuds femstjärnig behandling.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1797671-lyxhotell-ska-locka-kandisar-till-goteborg

Sambotest har blivit viral snackis :: Facebook har det senaste dygnet exploderat med människor vill som testa vem deras drömsambo är. Bakom kampanjen står Fastighetsbyrån vars sida nu svämmar över med nya besökare.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1804321-sambotest-har-blivit-viral-snackis

Sheen har vittring på miljardklipp :: Skådespelaren Charlie Sheen kan ha skrivit sitt livs smartaste kontrakt. Att gå ned i lön inför serien Anger Management har gett honom vittring på drygt 1,3 miljarder kronor. Det skriver sajten Celebrity Networth.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/4/sheen-har-vittring-pa-miljardklipp/

Egyptens kreditbetyg sänks :: Kreditvärderingsinstitutet Fitch har sänkt Egyptens långsiktiga kreditbetyg till B-, från tidigare B, med negativa utsikter.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/5/egyptens-kreditbetyg-sanks/

Tidning: Frankrike spionerar som USA :: Den franska underrättelsetjänsten DGSE bedriver en omfattande övervakning av fransmännens data- och telefontrafik. Organisationen har skapat en stor databas med information från övervakningen, skriver tidningen Le Monde.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/5/tidning-frankrike-spionerar-som-usa/

Ny vd till Team Sportia :: Sportkedjan Team Sportia genomgår just nu en rekonstruktion för att rädda företaget. I och med det har man tillsatt en ny tillförordnad vd i Anders Edvardsson.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1808216-ny-vd-till-team-sportia

Fängelsekampanj prisad :: Stödkommittén Free Dawits kampanj har utsetts till den hetaste i Almedalen. Men Esayas Isaak, bror till den fängslade Dawit, jublar inte än.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1806972-fangelsekampanj-prisad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar