måndag 22 juli 2013

23-Jul-2013 08:06 Sonera

FLER JOBB. Många av de statliga bolagen tycker att de redan vidtar omfattande åtgärder för att få unga i arbete, men de har inget emot att göra mer. (DN)
ALLT FLER UTLÄNDSKA BYGGARE. Fler utländska byggare har kommit till Sverige de senaste åren till följd av den ekonomiska krisen. Av byggarna, som ofta har usla villkor och låg lön, är var femte från ett annat EU-land. (DN)
BYGGKRITIK. De undermåliga villkoren för utländska arbetare på svenska byggarbetsplatser får oppositionen att rikta vass kritik mot regeringen. (SvD)
NYA FÄRSPROBLEM FÖR ICA. Knappt fem ton blandfärs återkallas av Ica efter att förekomst av salmonella konstaterats. Färsen är av det egna märket Ica Basic.(SvD)
AFGHANISTANS INRIKESMINISTER SPARKAD. Afghanistans parlament avsatte på måndagen inrikesminister Mujtaba Patang, en av landets mäktigaste säkerhetschefer, efter anklagelser om korruption och inkompetens i kampen mot talibanerna. (DN)
TELIA SONERA GÅR OM ERICSSON SOM FOLKAKTIE. Telia Sonera har gått om Ericsson och har nu störst antal svenska aktieägare. Högt upp bland populära folkaktier finns även Swedbank, SEB, Volvo och H&M. (DN)
http://www.di.se/artiklar/2013/7/23/nyheter-i-korthet-tisdagen-den-23-juli/

Telia Sonera största folkaktien :: Telia Sonera har gått om Ericsson som det bolag som flest svenskar äger aktier i - trots de mutmisstänkta affärerna i Uzbekistan.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1852233-telia-sonera-storsta-folkaktien

Telia Sonera stäms av upphovsmän :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1849490-telia-sonera-stams-av-upphovsman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar