söndag 28 juli 2013

28-Jul-2013 19:15 att

Reklamjättar bildar världens största bolag :: Reklamjättarna Publicis och Omnicom har tillkännagivit planer på en sammanslagning för att tillsammans bilda världens största reklambolag till ett värde av drygt 227 miljarder kronor.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/28/reklamjattar-bildar-varldens-storsta-bolag/

Succéförfattaren kliver ut ur skuggan :: DI WEEKEND. SUNNE. Hennes böcker om kriminalinspektör Irene Huss har sålt i fyra miljoner exemplar runt om i världen. Ändå är Helene Turstens ansikte relativt okänt i Sverige. En anledning är att hon inte behöver uppmärksamheten.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/25/succeforfattaren-kliver-ut-ur-skuggan/

Miljoner i juveler stulna i Cannes :: En smyckesutställning på ett hotell i glamourösa och kändistäta Cannes i Frankrike utsattes på söndagen för ett väpnat rån mitt på ljusa dagen.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/28/miljoner-i-juveler-stulna-i-cannes/

Lettland granskar Telias affärer :: Telia Soneras ifrågasatta affärer i Uzbekistan ska granskas av lettiska myndigheter, enligt Bloomberg news.
http://www.di.se/artiklar/2013/7/28/lettland-granskar-telias-affarer/

Värmen får bryggerierna att jubla - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/varmen-far-bryggerierna-att-jubla_8380518.svd

Vattenfalls förre VD: "Jag är väldigt nöjd" - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D2151%26artikel%3D5602353

Båtbranschen tror på bättre flyt :: Båtbranschen tror på bättre tider. Efter konkurser och dåliga försäljningssiffror ser de nu en vändning.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1863673-batbranschen-tror-pa-battre-flyt

Allt fler loggar in till mobilbanken :: Räcker semesterpengarna till glassinköpen? Behöver sonen akut tillskott till hyran?
Nu väljer allt fler att hålla koll på och sköta ekonomin med hjälp av mobiltelefonen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1864668-allt-fler-loggar-in-till-mobilbanken

"Göteborg borde berätta mer om skaldjur" :: Lena Mossberg tycker att Göteborg borde berätta mer historier om skaldjur och är inte helt säker på att stan behöver en ny arena.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1862217--goteborg-borde-beratta-mer-om-skaldjur-

Så vill stjärnorna bo i Göteborg :: Minst ett fyrstjärnigt hotell ska fotbollsstjärnor ha – helst fem. Nära flyget och arenan. Men viktigast av allt är att det är säkert.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1864011-sa-vill-stjarnorna-bo-i-goteborg

Din pension blir lägre nästa år :: Under nästa år minskar pensionen med i snitt med 200 kronor i månaden efter skatt.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1862699-din-pension-blir-lagre-nasta-ar

Förbättrat resultat för SJ :: Statliga SJ visar ett resultat före skatt på 101 miljoner kronor under det andra kvartalet i år. Det är en förbättring jämfört med motsvarande period i fjol då resultatet före skatt var 60 miljoner kronor.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1862284-forbattrat-resultat-for-sj

Pensionsbolag anklagas för bedrägeri :: Pensionsrådgivaren Strategi Placering anklagas för att utan kundernas vetskap ha flyttat miljardbelopp från en premiepensionsfond till en annan. Nu har bolaget polisanmälts för bland annat bedrägeri.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1862232-pensionsbolag-anklagas-for-bedrageri

Två jättar i mobilstrid :: Förstaplatsen för försäljningen av smarta telefoner har utvecklats till en strid mellan giganterna Apple och Samsung. Och hemlighetsmakeriet är stort i kampen om kunderna. Nu kommer Apples delårsrapport.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1862032-tva-jattar-i-mobilstrid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar