lördag 10 augusti 2013

10-Aug-2013 15:18 går

Glömde bygga hiss i 47-våningshuset :: Ibland kostar det att sikta mot stjärnorna. Det har byggmästarna av en skyskrapa i spanska turistorten Benidorm fått erfara. De glömde bygga en hiss som går ända upp. Det skriver danska Ekstrabladet.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/10/glomde-bygga-hiss-i-47-vaningshuset/

Bondpojke byggde miljardimperium :: Bondsonen Svante Andersson i Vara och säger sig ha "alla bokstavskombinationer som finns", och fick redan som ung slita hårt på gården och drivs av sin rastlöshet. Det har gjort honom till slottsägare, entreprenör och miljardär. Det skriver Dagens industri.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/10/bondpojke-byggde-miljardimperium/

Krog: Virtuos show med stråk av tungsinne :: En matupplevelse av högsta klass på den stjärnlösa toppkrogen, men det snålas med vinet. Di Weekend har testat nyinflyttade stockholmaren Oaxen, återuppstånden efter flytten från skärgården.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/8/krog-virtuos-show-med-strak-av-tungsinne/

Dricks en fråga om makt :: Dricks – välkommet tillskott i en lågbetald bransch eller förlegad sed som gör anställda beroende av gästernas välvilja? Åsikterna om extrapengar i restaurangbranschen går isär.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1895172-dricks-en-fraga-om-makt

Teknisk analys: Så går det för månadens vinnare :: Den senaste månadens vinnaraktier på Stockholmsbörsen, hur går det för dem framöver? Analysföretaget Investtec har plockat ut sex kursvinnare och fem får köprekommendation efter den tekniska analysen.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/9/teknisk-analys-sa-gar-det-for-manadens-vinnare/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar