torsdag 29 augusti 2013

29-Aug-2013 10:42 ny

Det säger Anders Kjellgren, Svensk Pilotförening, efter nya uppgifter om arbetsvillkoren på Ryan Air.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1967583-pilotfacket-ryan-air-gar-at-fel-hall-

Ny ägare till Laholms Tidning :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1963753-ny-agare-till-laholms-tidning

Många besvikna när biljetterna tog slut :: Många besvikna kom inte med sightseeingbåtarna när fartyget Maersk Mc-Kinney Møller kom till Göteborg. Nu lovar hamnen nya turer.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1963333-manga-besvikna-nar-biljetterna-tog-slut

Svenskans chefredaktör slutar :: http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1963055-svenskans-chefredaktor-slutar

GP ombord på jättefartyget :: Världens största containerfartyg, Maersk Mc-Kinney Møller är i mål i Göteborgs hamn på sin jungfrutur. Många nyfikna har tagit sig ner för att få en titt på nära håll.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1961855-gp-ombord-pa-jattefartyget

Fallgrop stoppar fortkörare :: En ny typ av farthinder som fungerar som en fallgrop för bilar som kör för fort har tagits fram av ett svenskt företag. Den första finns i Linköping.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/29/fallgrop-stoppar-fortkorare/

Hammarberg ny hedersdoktor i Göteborg :: Den tidigare Europarådskommissionären Thomas Hammarberg, blir ny hedersdoktor vid samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs Universitet.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1968280-hammarberg-ny-hedersdoktor-i-goteborg

Så togs bilen emot av världspressen :: En positiv överraskning. Det var reaktionen från flera av de utländska journalister som var på plats för att ta en första titt på Volvo PV:s nya konceptbil.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1968277-sa-togs-bilen-emot-av-varldspressen

Stockholmsbörsen: H&M agerar lok i starten :: Stockholmsbörsen har inlett torsdagens handel med något högre kurser i linje med de ledande Europabörserna. Oron över situationen i Syrien ser ut att ha avtagit något och fokus riktas i stället mot dagens makrodata, i synnerhet den tyska. På bolagsfronten ligger H&M på vinnarlistan efter en höjd rekommendation och en ny butikslansering.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/29/stockholmsborsen-hm-agerar-lok-i-starten/

Fallgrop ska få ned hastigheten :: En ny typ av farthinder som fungerar som en fallgrop för bilar som kör för fort har tagits fram av ett svenskt företag. Den första finns i Linköping.
http://www.di.se/ditv/2013/8/29/fallgrop-ska-fa-ned-hastigheten/

Nytt designspråk i Volvos konceptbil :: Ett femtiotal journalister från tolv olika länder i halvcirkel kring ett stort skynke, som sakta går upp. Som en teaterridå. På en liten upphöjning står den – Volvos nya konceptbil.
http://www.gp.se/motor/1.1967831-nytt-designsprak-i-volvos-konceptbil

Geely planerar ny småbil för USA-marknaden :: Geely planerar att sälja en bil, framtagen tillsammans med Volvo PV, i USA 2016. På Volvo vet man inte vilken bil det handlar om.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1961806-geely-planerar-ny-smabil-for-usa-marknaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar