fredag 30 augusti 2013

31-Aug-2013 04:23 än

Universeum minskar personalen :: Universeum slog besöksrekord förra året. Trots det väntar nu personalnedskärningar.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1969853-universeum-minskar-personalen

USA:s BNP steg mer än väntat - Affärsvärlden :: http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article3752752.ece

Så togs Volvos konceptbil emot av världspressen :: En positiv överraskning. Det var reaktionen från flera av de utländska journalister som var på plats för att ta en första titt på Volvo PV:s nya konceptbil.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1968277-sa-togs-volvos-konceptbil-emot-av-varldspressen

Ryanair-vd slår ifrån sig kritik :: Ryanair är sämst i resebranschen på att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Samtidigt får ledningen kritik för svagt säkerhetsfokus.
-Totalt nonsens, säger vd Michael O'Leary.
http://www.gp.se/resor/1.1967954-ryanair-vd-slar-ifran-sig-kritik

Nytt designspråk i Volvos konceptbil :: Ett femtiotal journalister från tolv olika länder i halvcirkel kring ett stort skynke, som sakta går upp. Som en teaterridå. På en liten upphöjning står den – Volvos nya konceptbil.
http://www.gp.se/motor/1.1967831-nytt-designsprak-i-volvos-konceptbil

USA-börser: Svagt ned efter syrisk nervpärs :: De ledande amerikanska indexen avslutade veckan i moll. Fredagen bjöd på skakig handel inför den stundande långhelgen - med osäkerheterna kring situationen i Syrien hängandes över marknaden.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/30/usa-borser-svagt-ned-efter-syrisk-nervpars/

Dyrt att tanka bilen med fel bränsle :: Tänk dig för när du fyller bränsle. Antalet feltankningar av bilar har ökat kraftigt. "Upptäcker man att man gjort fel ska man inte vrida om nyckeln", säger Dan Falconer, motorspecialist på försäkringsbolaget If.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/27/dyrt-att-tanka-bilen-med-fel-bransle/

Nato tänker inte delta i aktion mot Syrien :: Nato kommer inte att delta i en militär aktion mot Syrien, men står bakom FN:s inspektioner.Det sa militäralliansens generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen i en kommentar till danska TV2 på fredagen, rapporterar Bloomberg News.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/30/nato-tanker-inte-delta-i-aktion-mot-syrien/

Northlands information sågas :: På fredagen föll Northland Resources aktie som en sten. Nu får gruvbolaget stenhård kritik för sin informationsgivning till småägarna inför den väntade utspädningen.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/30/northlands-information-sagas/

John Kerry: USA har tydliga bevis för kemvapen :: USA:s utrikesminister John Kerry sade i ett direktsänt tv-tal på fredagskvällen svensk tid att landet har tydliga bevis på att Syrien, som styrs av Assad-regimen, använt kemiska vapen mot sin egen befolkning.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/30/john-kerry-usa-har-tydliga-bevis-for-kemvapen/

Därför tiger Löfven om a-kassan :: Socialdemokraternas partiledare tiger om en av partiets i särklass dyraste reformer. Och det är en känslig balansakt. Det handlar om ett höjt tak i a-kassan.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/30/darfor-tiger-lofven-om-a-kassan/

Bättre USA-siffra än väntat :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1975381-battre-usa-siffra-an-vantat

Så ska M vinna Göteborg :: Göteborgsmoderaterna har två uppgifter i nästa års val. Alliansen skall ta makten i Göteborg.
- Och se till att det blir ett ja till trängselskatten, säger M:s partisekreterare Kent Persson.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1970336-sa-ska-m-vinna-goteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar