lördag 7 september 2013

07-Sep-2013 22:26 att

Experten: USA slår till direkt :: USA-kännaren och professor emeritus Erik Åsard är övertygad om att ett amerikanskt militärt ingripande mot Syrien kommer att ske snabbt efter det att senaten röstat i frågan.
http://www.di.se/artiklar/2013/9/7/experten-usa-slar-till-direkt/

Tuffare tider för tonåringar :: Tonåringarnas köpkraft har försämrats de senaste fem åren. Trots det säger fler än tidigare att pengarna räcker och fler än tidigare sparar dessutom regelbundet.
http://www.di.se/artiklar/2013/9/7/tuffare-tider-for-tonaringar/

Raseri mot beslutet att öppna Lundsberg :: Förvaltningsrätten underkände Skolinspektionens stängning av Lundsberg eftersom missförhållandena skett utanför skoltid. Det får skolpolitikerna att gå i taket, skriver Aftonbladet.
http://www.di.se/artiklar/2013/9/7/raseri-mot-beslutet-att-oppna-lundsberg/

Löneryck för börsjättarnas chefer - Dagens Industri :: http://www.di.se/artiklar/2013/9/7/loneryck-for-borsjattarnas-chefer/

Vd-löner hos börsjättar drar i från :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2007987-vd-loner-hos-borsjattar-drar-i-fran

"Gäller att vinna konsumentens tilltro" :: Få är trendkänsliga som Stellan Löfving. Han är en av dem som faktiskt tjänat pengar på nätnyheter, inser att pr-branschen behöver uppriktighet och skriver om det som är som hetast just nu: mat.
I september är han insyltad i matturism-konferensen World Food Travel Summit som anordnas i Göteborg – första gången någonsin utanför Nordamerika.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2005823--galler-att-vinna-konsumentens-tilltro-

Kina köper amerikansk fläskjätte :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2007625-kina-koper-amerikansk-flaskjatte

Mer regler för arbetskraftinvandrare :: Regeringen och MP vill skärpa reglerna för arbetskraftsinvandring för att motverka slavlöner och missbruk av systemet. Kontroller av villkor ska göras i efterhand och tillstånd ska kunna dras in.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2006147-mer-regler-for-arbetskraftinvandrare

Fredrik på fel valtåg :: Miljöpartiets försök att med hjälp av kända profiler nå ut till fler väljare inför EU-valet 2014 har tagit ett stickspår. TV-profilen Fredrik Wikingsson trodde uppdraget gällde riksdagsvalet om ett år.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2005874-fredrik-pa-fel-valtag

Fritidspeng till utsatta barn :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2005576-fritidspeng-till-utsatta-barn

Regeringen subventionerar forskning :: Lägre arbetsgivaravgift för forskare ska locka företag att investera i forskning och utveckling, föreslår regeringen inför nästa års budget.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2005478-regeringen-subventionerar-forskning

Pewdiepie utses till årets kommunikatör :: Efter att ha blivit störst i världen på Youtube får Felix Kjellberg, alias Pewdiepie, i dag ta emot pris som Årets kommunikatör 2012.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2004405-pewdiepie-utses-till-arets-kommunikator

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar