lördag 19 oktober 2013

19-Oct-2013 12:25 upp

Elisabeth Svantesson ska lyfta tyngsta lasset :: Den nya arbetsmarknadsministern Elisabeth Svantesson håller Arbetsförmedlingen om ryggen. Det bottenlösa förtroendet beror på ett övermäktigt uppdrag – från den regering hon själv precis har fått jobb i.
http://www.di.se/artiklar/2013/10/19/elisabeth-svantesson-ska-lyfta-tyngsta-lasset/

Filippas kamp mot Socialdemokraterna :: Sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt ska ta upp kampen med Socialdemokraterna om välfärden. I en intervju med di.se berättar hon om Moderaternas valfrihetsreformer och trumfkortet som ska rädda alliansen i valet nästa år.
http://www.di.se/artiklar/2013/10/19/filippas-kamp-mot-socialdemokraterna/

Krog: I framfickan på en finkrog i ny kostym :: Vi stannar upp i steget, strax innan vi kliver in på Oaxen Slip. Den omisskännliga doften av nyeldat rökspån vilar över entrén och väcker våra smakminnen till liv. Det doftar av färskfångad, nyrökt flundra. Den som man snärtar filéerna av benet på med en handskakning och äter i giriga tuggor med en gammal fickkniv.
http://www.di.se/artiklar/2013/10/17/krog-i-framfickan-pa-en-finkrog-i-ny-kostym/

Börsrådet: Sex tips för börshösten :: Trots skulduppgörelsen i USA rycker börsen på axlarna. Men det finns alltid aktier som är köpvärda. Här är veckans köptips från Börsrådet.
http://www.di.se/artiklar/2013/10/18/borsradet-sex-tips-for-borshosten/

Norsk finansminister bryter med juvelfirma :: Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen har i åtta år kunnat pryda sig med lånade smycken från juvelerarfirman Van Bergen. Nu säger Norges nya finansminister upp avtalet.
http://www.di.se/artiklar/2013/10/19/norsk-finansminister-bryter-med-juvelfirma/

Sockerpriset upp efter hamnbrand :: Runt 180 000 ton socker förstördes när hamnmagasin i staden Santos i Brasilien eldhärjades på fredagen. Santos är världens viktigaste exporthamn för socker och det uppbrända motsvarar fem procent av månadsexporten därifrån.
http://www.di.se/artiklar/2013/10/19/sockerpriset-upp-efter-hamnbrand/

Sockerpriset upp efter hamnbrand :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2145994-sockerpriset-upp-efter-hamnbrand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar