fredag 28 februari 2014

01-Mar-2014 03:20 att

Skottar tänder på göteborgsk värme :: Göteborgs fjärrvärme är på väg att bli en ny exportvara. Ja, inte själva värmen – men kunskapen och utrustningen och miljötänket.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2294493-skottar-tander-pa-goteborgsk-varme

Transatlantic mot ny förlust :: Transatlantic lägger ännu ett år med stora förluster bakom sig. I fjol var resultatet före skatt minus 321 miljoner kronor (-356 miljoner 2012). Rederiet behöver låna mer av aktieägarna.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2294293-transatlantic-mot-ny-forlust

Gräsrötter är med och betalar ny filmkomedi :: Göteborgska finansbolaget Collector är först i Sverige med att gå ut och erbjuda allmänheten att finansiera en av nästa vinters stora filmkomedier, Prästen i paradiset, via så kallad crowdfunding.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2293240-grasrotter-ar-med-och-betalar-ny-filmkomedi

Krävs en katastrof för att väcka regeringen? - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/ledare/article18458186.ab

USA-börser: Ukraina-oro tyngde ned :: De ledande amerikanska börserna såg länge ut att gå mot en stängning i klart positivt territorium på fredagen, men uppgifter indikerande ökad spänning i Ukraina satte indexen i gungning strax före stängning. Efter ett tapp under nollstrecket återhämtade sig kurserna till slutnoteringar på överlag svagt högre nivåer.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/28/usa-borser-ukraina-oro-tyngde-ned/

Då är begagnat bäst :: Alla begagnade bilar minskar i värde. Men det gäller att ha koll på hur fort värdeminskningen sker. Här är de bästa tipsen för dig som ska köpa, eller sälja begagnat, skriver Privata Affärer.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/28/da-ar-begagnat-bast/

Flyg från Kiev ska ha stoppats :: Simferopols internationella flygplats på Krim har för närvarande stoppat flyg från Kiev på grund av att flygplatsen i dag intogs av beväpnade män, rapporterar Interfax. Uppgiften är obekräftad.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/28/flyg-fran-kiev-ska-ha-stoppats/

Ryska pass till ukrainska kravallpoliser :: Ryssland kommer att ge medlemmar i den upplösta ukrainska kravallpolisen Berkut ryska pass, rapporterar AFP.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/28/ryska-pass-till-ukrainska-kravallpoliser/

Stampen gjorde jätteförlust :: Stampen som bland annat äger Göteborgs-Posten, gjorde i fjol en jätteförlust efter finansnetto på 862 miljoner kronor, en resultatförsämring på närmare en miljard kronor jämfört med 2012.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2295647-stampen-gjorde-jatteforlust

Vattenfall planerar storinvestering - Västerbottens-Kuriren :: http://www.vk.se/1136587/vattenfall-planerar-storinvestering

Satsar på äldre surfare :: De flesta mobiltillverkare använder ungdomar i reklamen, men inte svenska Doro. Deras frontfigur är Lill-Babs.
Företaget satsar nu även på datorer och surfplattor anpassade för äldre.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2295247-satsar-pa-aldre-surfare

Sista dagen att växla gamla sedlar :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2295206-sista-dagen-att-vaxla-gamla-sedlar

Byggnads granskar lönefusk :: Byggnads granskar två underleverantörer som utför arbete på multisportanläggningen Änglagården. Misstankarna gäller oklarheter kring löner, tider, försäkringar och skatter för polska och litauiska byggnadsarbetare.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2294641-byggnads-granskar-lonefusk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar