söndag 9 februari 2014

10-Feb-2014 02:50 Här

Krog: Smakrikt på svårsmält meny :: Beteckningen köttkrog leder associationerna till en inredning med styckscheman på väggarna, mörningskylar, till och med personal iklädd slaktarrockar, som på Köttbaren. Men på Svartengrens är de köttigaste attributen frånvarande. Här pryds borden av vita dukar och stearinljus.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/5/krog-smakrikt-pa-svarsmalt-meny/

Här är Gudrun Schymans dream team :: Soraya Post, Gudrun Schyman och Sissela Nordling Blanco är några av de namn som kommer att representera Feministiskt Initiativ (FI) i EU- och riksdagsvalen. Vallistorna presenterades på partiets valkonfererens på söndagen.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/9/har-ar-gudrun-schymans-dream-team/

Här är lägenheterna dyrast :: Är det finare i Stockholm att bo i Hedvig Eleonora församling än i Essinge, eller finare med Vasa församling än Carl Johans i Göteborg? Ja, i alla fall av priserna att döma.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/9/har-ar-lagenheterna-dyrast/

Här tar pappor ut flest föräldradagar :: I Göteborgsområdet är Lerumspapporna bäst på att ta ut föräldradagar. Sist på listan ligger männen i Göteborgs kommun. Men det är långt kvar tills mamman inte längre är projektledare för småbarnen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2271510-har-tar-pappor-ut-flest-foraldradagar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar