söndag 2 mars 2014

02-Mar-2014 11:52 att

Skottar tänder på göteborgsk värme :: Göteborgs fjärrvärme är på väg att bli en ny exportvara. Ja, inte själva värmen – men kunskapen och utrustningen och miljötänket.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2294493-skottar-tander-pa-goteborgsk-varme

Makrorådet: Inte läge att ropa hej än :: Veckans urstarka tillväxtsiffra är inte så bra som den ser ut. Det är budskapet från Makrorådets experter.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/28/makroradet-inte-lage-att-ropa-hej-an/

Sveriges formel 1-stjärna redo för premiär :: LEAFIELD, ENGLANDHan hittade sin talang vid ett köpcentrum utanför Kumla. Nu jobbar Sveriges förste formel 1-förare på över två decennier stenhårt för att bevisa att han är värd chansen i världens mest prestigefyllda racingserie.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/27/sveriges-formel-1-stjarna-redo-for-premiar/

Janukovytjs lyxpalats var renoveringsobjekt :: Bilderna på den överdådiga - och enligt många osmakliga - lyxen i den avsatte ukrainske presidenten Viktor Janukovytjs residens har fascinerat hela världen, och setts som en illustration av korruptionen under hans styre.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/2/janukovytjs-lyxpalats-var-renoveringsobjekt/

Kerry: Det blir omfattande följder :: USA:s utrikesminister John Kerry anser Moskva hotar fred och säkerhet i regionen genom att skicka soldater till Ukraina. Han varnar också för att de amerikansk-ryska banden skadas.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/2/kerry-det-blir-omfattande-foljder/

Skattehöjning på alkohol möts med prissänkning - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18460221.ab

Stampen gjorde jätteförlust :: Stampen som bland annat äger Göteborgs-Posten, gjorde i fjol en jätteförlust efter finansnetto på 862 miljoner kronor, en resultatförsämring på närmare en miljard kronor jämfört med 2012.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2295647-stampen-gjorde-jatteforlust

Satsar på äldre surfare :: De flesta mobiltillverkare använder ungdomar i reklamen, men inte svenska Doro. Deras frontfigur är Lill-Babs.
Företaget satsar nu även på datorer och surfplattor anpassade för äldre.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2295247-satsar-pa-aldre-surfare

Sista dagen att växla gamla sedlar :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2295206-sista-dagen-att-vaxla-gamla-sedlar

Byggnads granskar lönefusk :: Byggnads granskar två underleverantörer som utför arbete på multisportanläggningen Änglagården. Misstankarna gäller oklarheter kring löner, tider, försäkringar och skatter för polska och litauiska byggnadsarbetare.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2294641-byggnads-granskar-lonefusk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar