lördag 29 mars 2014

29-Mar-2014 17:35 att

Hushållens fest snart över :: Stigande räntor och skatter gör att hushållen får det klart tuffare på ett par års sikt. Det säger Swedbanks seniorekonom Cecila Hermansson.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/28/hushallens-fest-snart-over/

Boxningsmästaren nobbar valet :: Den ukrainske oppositionsledaren och tidigare boxaren Vitalij Klytjko säger att han inte kommer att ställa upp som kandidat i presidentvalet i maj, rapporterar Reuters.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/29/boxningsmastaren-nobbar-valet/

Ryssland lovar att inte korsa gränsen :: Ryssland har inga planer på att sända väpnade styrkor in i Ukraina, förklarar Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov i en intervju med den ryska statstelevisionen på lördagen.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/29/ryssland-lovar-att-inte-korsa-gransen/

En timme mindre på gott och ont :: Många ser fram emot sommaren, men inte alla ser fram emot att ställa om klockan till sommartid. Klockan två natten mot söndag är det dags.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/29/en-timme-mindre-pa-gott-och-ont/

Inget skadestånd för Custodiakrasch :: Justitiekanslern (JK) nekar bröderna bakom finansbolaget Custodia skadestånd för Finansinspektionens (FI) agerande före bolagets konkurs 2006. De två männen krävde 12 miljoner kronor i skadestånd för att FI drog in tillståndet att bedriva finansrörelse vilket ledde till konkursen. De hävdar att åtgärden inte stod i proportion till bristerna i bolaget.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/29/inget-skadestand-for-custodiakrasch/

S vill öppna folkhögskolorna för yngre :: Socialdemokraterna vill göra gymnasiet obligatoriskt. Ett led i det är att öppna folkhögskolorna för gymnasieungdomar, rapporterar SVT. Utbildningen ska ge behörighet till högskola.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/29/s-vill-oppna-folkhogskolorna-for-yngre/

Så lurar du båttjuven :: Snart börjar båtsäsongen och med den stöldsäsongen. Varje år stjäls båtmotorer för i snitt 160 miljoner kronor.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/29/sa-lurar-du-battjuven/

Johan Trouvé vill att Göteborg ska blicka framåt :: – Det finns bara en strategi som funkar, både för ett företag, en stad och ett förhållande. Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling. Johan Trouvé vill att fler Göteborgare blickar framåt i stället för att fastna i nutiden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2325188-johan-trouve-vill-att-goteborg-ska-blicka-framat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar