fredag 18 april 2014

19-Apr-2014 01:01 ska

Världsekonomin sätter fart – men riskerna ökar" - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/varldsekonomin-satter-fart-men-riskerna-okar_3472570.svd

Spriten ska rädda Stena :: Billig sprit har gjort Danmarksfärjorna lönsamma senaste månaden. Konkurrenten i Fredrikshamn är också nöjd.- Det här ska banne mig bli folkligt igen, säger Jari Virtanen.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2344130-spriten-ska-radda-stena

Sänkt skatt för miljoner italienare - Östgöta Correspondenten :: http://www.corren.se/ekonomi/sankt-skatt-for-miljoner-italienare-6901250-artikel.aspx

Armani bidrar till Italiens statskassa - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid%3D3304%26grupp%3D6240%26artikel%3D5841160

Armani förstärkte statskassan :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2346579-armani-forstarkte-statskassan

Pensionsfällan som kan bli dyr :: Uttag från pensionskapitalet är lika viktigt att granska som sparandet fram till pension. För fega placeringar är en dold pensionsfälla, som kan kosta tusenlappar i försämrad pension.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/16/pensionsfallan-som-kan-bli-dyr/

Här är störst risk för sjukskrivning :: Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet att insjukna med en psykiatrisk diagnos. Bland kommuner är småländska Torsås värst med 20 procent högre risk än riksgenomsnittet. Det visar siffror som TT tagit del av från Försäkringskassan.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/18/har-ar-storst-risk-for-sjukskrivning/

Weekend: Biljanaeffekten ska vända kurvan :: Som ung var hennes mål att få plugga på KTH, inriktningen spelade ingen roll.I dag är Biljana Pehrsson vd för det börsnoterade fastighetsbolaget Kungsleden – och "Biljana-effekten" ekar som ett uttryck i branschen.Att Kungsleden samtidigt har blivit ett av börsens mest jämställda bolag har kommit av bara farten.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/16/weekend-biljanaeffekten-ska-vanda-kurvan/

Dansk sängjätte slår igen på Krim :: Krisen i Ukraina och den ryska annekteringen av Krim tvingar den danska sängjätten Jysk att stänga sina tre butiker på Svartahavshalvön.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/18/dansk-sangjatte-slar-igen-pa-krim/

Ryska separatister struntar i avtal :: En självutnämnd ledare för de pro-ryska separatisterna i östra Ukraina, Denis Pusjilin, sade på fredagen till ett medieuppbåd att han inte anser att hans män är bundna av något avtal mellan Ryssland och Ukraina för att lämna de byggnader som intagits.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/18/ryska-separatister-struntar-i-avtal/

Minst tolv döda på Mount Everest :: Minst 15 personer har svepts bort av en lavin vid baslägret Camp 2 på Mount Everest. Nepalesiska myndigheter bekräftar att minst tovl av de drabbade har förlorat sina liv.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/18/minst-tolv-doda-pa-mount-everest/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar