lördag 19 april 2014

19-Apr-2014 18:18 än

Maud Olofsson gjorde fel enligt Reinfeldt :: Statsministern visste ingenting om Vattenfalls köp av Nuon, förrän det blev känt i media. Näringsminister Maud Olofsson (C) brast i regeringens beredning av affären, enligt honom.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2345104-maud-olofsson-gjorde-fel-enligt-reinfeldt

Holländare får självlysande väg :: En 500-metersträcka på en motorväg i Oss, Nederländerna, får självlysande trafiklinjer skriver BBC News. Det är konstnären och artisten Daan Roosegaarde som står bakom verket.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/15/hollandare-far-sjalvlysande-vag/

Färre än var femte mobil återvinns - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/farre-an-var-femte-mobil-atervinns_3480046.svd

Smarta lurar dominerar USA :: "Icke-smarta" telefoner är nu i stort sett helt utkonkurrerade i USA. Från en marknadsandel på 20 procent så sent som i slutet av 2013 väljer nu bara 3 procent av mobilköparna något annat än en smartphone, enligt en enkät från Cirp (Consumer Intelligence Research Partners).
http://www.di.se/artiklar/2014/4/19/smarta-lurar-dominerar-usa/

Finlandsfärja sänkte fritidsbåt :: En Viking Line-färja på väg mot Finland körde in i en taxibåt mellan Marö och Kapellskär i Stockholms norra skärgård i dag.Tre personer, två män och en kvinna, hamnade i vattnet och räddades.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/19/finlandsfarja-sankte-fritidsbat/

Färre än var femte mobil återvinns :: Det ligger miljoner mobiltelefoner och skräpar i svenska hem. Färre än var femte lur återvinns.Men det finns en marknad även för uttjänta telefoner, så det går att göra sig en slant.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2346862-farre-an-var-femte-mobil-atervinns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar