söndag 20 april 2014

21-Apr-2014 08:55 än

Maud Olofsson gjorde fel enligt Reinfeldt :: Statsministern visste ingenting om Vattenfalls köp av Nuon, förrän det blev känt i media. Näringsminister Maud Olofsson (C) brast i regeringens beredning av affären, enligt honom.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2345104-maud-olofsson-gjorde-fel-enligt-reinfeldt

Weekend: Porsches dyra retrobil :: BARI. En dyr men god blandning av nu och då. Så kan man sammanfatta Porsche 911 Targa. Bågen från 1960-talet är tillbaka, men under skalet är det mesta nytt.I Apulien på Italiens klack luktar det bränt där lantbrukarna eldar på fälten. På små trasiga vägar passerar vi fruktodlingar och olivträd. Solen värmer och i kupén blåser det rejält kring nacken, för självklart kör vi med taket nedfällt.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/16/weekend-porsches-dyra-retrobil/

Tre nya för alla som älskar Android :: Tre nya smarta Androidtelefoner i flaggskeppsklassen har samtidigt landat i butikerna. Sannolikt konkurrerar de mer med varandra än med Apples Iphone.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2347382-tre-nya-for-alla-som-alskar-android

Färre än var femte mobil återvinns - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/farre-an-var-femte-mobil-atervinns_3480046.svd

Färre än var femte mobil återvinns :: Det ligger miljoner mobiltelefoner och skräpar i svenska hem. Färre än var femte lur återvinns.Men det finns en marknad även för uttjänta telefoner, så det går att göra sig en slant.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2346862-farre-an-var-femte-mobil-atervinns

Brand sänkte spelbolagens sajter :: En explosion med efterföljande brand i en kraftstation släckte ner stora delar av den brittiska utposten Gibraltar. Dessutom stoppades allt onlinespel hos vadslagningsjättar som Ladbrokes, William Hill och Betfred när Gibraltars teleoperatör blev strömlös.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/21/brand-sankte-spelbolagens-sajter/

Stugdrömmen har falnat :: Den svenska stugdrömmen tycks ha falnat. Samtidigt som befolkningen ökat kraftigt säljs färre fritidshus nu än tidigare. Jämfört med toppåren under 1980-talet har försäljningen nästan halverats.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/15/stugdrommen-har-falnat/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar