måndag 28 april 2014

29-Apr-2014 04:01 över

Miljardregn över finansfamiljerna :: Samtidigt som börsen handlas till rekordnivåer har flera av Sveriges rikaste finansfamiljer slagit index med råge det senaste året. Många har fått se sina förmögenheter öka med mångmiljardbelopp.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/28/miljardregn-over-finansfamiljerna/

Råvaror: Allmäna nedgångar :: Råvarupriserna var överlag nedåt på måndagen, när både Brentolja och nickel vände inledande uppgångar till nedgångar, trots att EU annonserade nya sanktioner mot Ryssland. Även guldpriset sjönk.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/28/ravaror-allmana-nedgangar/

Biotage inleder återköp av egna aktier :: Medicinteknikbolaget Biotage styrelse har beslutat att inleda ett återköpsprogram av egna aktier med stöd av årsstämmans beslut. Styrelsen har mandat att förvärva och överlåta egna aktier, så att Biotages totala innehav av egna aktier uppgår till maximalt 10 procent av bolagets samtliga aktier.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/28/biotage-inleder-aterkop-av-egna-aktier/

Förhandlingar strandade mellan Finnair och facket :: Flygbolaget Finnair har inte lyckats nå en överenskommelse med kabinpersonalens fackförbund SLSY rörande Finnairs besparingsplaner och justeringar av anställningsvillkor och löner.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/28/forhandlingar-strandade-mellan-finnair-och-facket/

"Katastrof om Pfizer tar över" :: - Om Pfizer köper AstraZeneca är det katastrof för forskningen i Sverige. Jag tror inte alls på stora sammanslagningar. De gynnar inte utvecklingen av nya läkemedel, säger Anders Vedin.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2354750--katastrof-om-pfizer-tar-over-

Svagt nedåt på Stockholmsbörsen :: Stockholmsbörsen sjönk något på fredagen, som var ännu en rapporttät dag. Dagens positiva överraskning var vitvarujätten Electrolux som rusade nästan 11 procent.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2352249-svagt-nedat-pa-stockholmsborsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar