tisdag 29 april 2014

29-Apr-2014 21:17 har

Genvägen till SAS vip-liv :: SAS breddar sin vip-behandling av lojala kunder. Kravet för att nå silverstatus i Eurobonusprogrammet har halverats och under sommaren får alla silvermedlemmar tillgång till SAS vip-lounger.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/29/genvagen-till-sas-vip-liv/

Svenska modellen har koll på din shopping :: Rickard Danielsson var stjärnmodell och rankad bland de tio främsta i världen.Nu driver han Retail Academics som mäter effekten av säljkampanjer.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/28/svenska-modellen-har-koll-pa-din-shopping/

Klockjätte förlorade finanskristvist :: Swatch, världens ledande klocktillverkare, har förlorat en tvist mot den största banken i Schweiz. Klocktillverkaren hävdar att bankens investeringsråd har kostat företaget stora belopp.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/29/klockjatte-forlorade-finanskristvist/

Gina Tricot på väg upp ur svackan :: Framgångssagans tillväxt har bromsats upp. Men nu ska växtvärken vara åtgärdad.- Vi är redo att växa igen, säger Per Johan Swartling.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2353090-gina-tricot-pa-vag-upp-ur-svackan

Sparprogrammet tynger SJ :: SJ:s stora sparprogram rullar på för fullt och har redan gett effekt. Men åtgärderna leder också till engångskostnader som tynger resultatet för årets första kvartal.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2354775-sparprogrammet-tynger-sj

AB Volvo: Vi har tagit ett steg i rätt riktning :: - Det första kvartalet i år är ett steg i rätt riktning mot våra mål för 2015, säger AB Volvos koncernchef Olof Persson.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2352500-ab-volvo-vi-har-tagit-ett-steg-i-ratt-riktning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar