lördag 3 maj 2014

03-May-2014 22:53 att

KI: Bättre stämning i ekonomin :: Barometerindikatorn för april stiger 1,5 enheter till 102,6 enligt Konjunkturinstitutet (KI). Tillverkningsindustrin och detaljhandeln drar uppåt, medan indikatorn för hushållen backar.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2355581-ki-battre-stamning-i-ekonomin

Aktiehandlande skattade för mycket :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2357574-aktiehandlande-skattade-for-mycket

– Klart att det finns synpunkter på det... - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/damkronorna/article18820188.ab

Guldläge att förhandla elpriset :: Elkundernas förhandlingsmakt har ökat och nu råder guldläge för den som gör ett aktivt val. Genom att byta bort tillsvidarepriset går det att i princip halvera sin elkostnad och spara tusenlappar.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/30/guldlage-att-forhandla-elpriset/

Experten: Ukraina och Ryssland är i krig :: Ryssland och Ukraina befinner sig tekniskt sett i krig mot bakgrund av utvecklingen i södra och östra Ukraina, säger Gudrun Persson, säkerhetspolitisk analytiker på Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), som tillbakavisar bilden att det rör sig om ett inbördeskrig.
http://www.di.se/artiklar/2014/5/3/experten-ukraina-och-ryssland-ar-i-krig/

Så tar du fajten med ogräset :: Vårvärmen har anlänt och ger ovälkomna gäster en rejäl skjuts i både rabatter och odlingsland. Vill du få kontroll över din trädgård så är det hög tid att plocka fram hacka och rensjärn innan det är för sent.
http://www.di.se/artiklar/2014/5/2/sa-tar-du-fajten-med-ograset/

Mångmiljonären som vill ha rekordhög minimilön - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/portratt-nick-hanauer_3519714.svd

M startar EU-valrörelsen :: Sverige ska vara en aktiv del av ett starkt, enat och öppet Europa. Det är budskapet i Moderaternas valmanifest inför EU-valet. "Det är viktigt för oss att samlas under parollen att vi tror på Europa. Det som händer i Ukraina nu påminner oss om grunderna för hela EU", säger statminister Fredrik Reinfeldt.
http://www.di.se/artiklar/2014/5/3/m-startar-eu-valrorelsen/

Här är Volvos nya superracer :: MALMÖ. Jaha, en Volvo V60. Så känns det när man sätter sig i bilen. Men ett tryck på startknappen räcker för att förstå att det här är något helt annat. Volvos racingpartner Polestar har lyckats göra V60 till en bil som hänger med i sportbilstempo.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/30/har-ar-volvos-nya-superracer/

Pensionsvinnare utan att välja - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/minekonomi/sparasmart/pension/article18814342.ab

Robyn tar plats bakom ratten :: Robyn är affischnamn i Volvos nya reklamfilm. Temat är miljön och popstjärnan har själv bestämt vad det är hon ska säga.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2359400-robyn-tar-plats-bakom-ratten

Soffliggare klarar sig bättre :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2358455-soffliggare-klarar-sig-battre

Astra avvisar Pfizer - Lööf oroad :: Pfizer höjer budet på Astra Zeneca till 50 pund per aktie, men får återigen kalla handen. Pfizers löften om att knyta forskning till Storbritannien oroar nu näringsminister Annie Lööf.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2358447-astra-avvisar-pfizer-loof-oroad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar