fredag 2 november 2012

02-Nov-2012 12:31 att

Geely blev erbjuden att köpa Saab :: Saabs rekonstruktör försökte i oktober i fjol sälja företaget. Den tilltänkte köparen var Volvos ägare, kinesiska Geely.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1113501-geely-blev-erbjuden-att-kopa-saab

Inget Mauritz Kaffe i Saluhallen :: Nej, Mauritz Kaffe kommer inte att återuppstå och flytta in i Stora Saluhallen när den öppnar i december. Det finns inga lediga lokaler.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1115789-inget-mauritz-kaffe-i-saluhallen

Sundqvist-uppropet dömt att misslyckas - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/branscher/bank-och-fastighet/sundqvist-uppropet-domt-att-misslyckas_7635822.svd

Siffran som kan sänka Obama :: Fredagens rapport om USA-jobben i oktober väger blytungt för både presidentvalet och marknaden. Jobbsiffran har stor inverkan för att hjälpa eller stjälpa president Barak Obama i kampanjens absoluta slutspurt.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/siffran-som-kan-sanka-obama/

Legos miljardmiss :: Lego kan inte möta efterfrågan i julförsäljningen och räknar med att tappa miljarder i utebliven försäljning. Det skriver den danska affärstidningen Börsen.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/legos-miljardmiss/

Debatt: Hur ska bankerna hitta nya ledamöter? :: Det är viktigt att Finansinspektionen snarast lämnar besked om hur de nya europeiska reglerna om styrning av banker ska tillämpas i Sverige. Det skriver Jesper Dahllöf med kolleger på The Financial Compliance Group.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/debatt-hur-ska-bankerna-hitta-nya-ledamoter/

Norrmän drar upp priser i fjällen :: Funderar du på att köpa fjällstuga så är det köpläge i Åre där priserna backar rejält. Sälen toppar kvadratmeterprisligan.
http://www.gp.se/snickarboden/1.1116297-norrman-drar-upp-priser-i-fjallen

Tuffare krav för nätfiske :: Nu införs striktare regler för fiske med nät på grunt vatten från norska gränsen till Blekinge.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1115995-tuffare-krav-for-natfiske

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar