fredag 2 november 2012

02-Nov-2012 13:32 att

Geely blev erbjuden att köpa Saab :: Saabs rekonstruktör försökte i oktober i fjol sälja företaget. Den tilltänkte köparen var Volvos ägare, kinesiska Geely.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1113501-geely-blev-erbjuden-att-kopa-saab

Inget Mauritz Kaffe i Saluhallen :: Nej, Mauritz Kaffe kommer inte att återuppstå och flytta in i Stora Saluhallen när den öppnar i december. Det finns inga lediga lokaler.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1115789-inget-mauritz-kaffe-i-saluhallen

Kommunen med egen valuta :: Höganäs kommun har redan gjort det. Näst på tur kan bli Norrköping. Det handlar om att införa en lokal valuta i kommunen för att få fart på det lokala näringslivet.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/1/kommunen-med-egen-valuta/

Savéns miljardavtal puts väck :: Riskkapitalbolaget IK:s nyckelpersoner med Björn Savén i spetsen, duckar i Skatteverkets jakt på oredovisade miljardvinster. Samtliga har uppgett att de inte har tillgång till avtalen som reglerar vinstdelningen, att de har slutat eller att de inte vet om det finns några avtalsdokument alls. Det skriver Svenska Dagbladet.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/savens-miljardavtal-puts-vack/

Världens sämsta byggnad snart klar :: Nordkoreas turistnäring kan för alltid komma att förändras. Efter 25 års väntan kan "undergångshotellet" i Pyongyang äntligen stå klart.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/varldens-samsta-byggnad-snart-klar/

Sundqvist-uppropet dömt att misslyckas - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/branscher/bank-och-fastighet/sundqvist-uppropet-domt-att-misslyckas_7635822.svd

Siffran som kan sänka Obama :: Fredagens rapport om USA-jobben i oktober väger blytungt för både presidentvalet och marknaden. Jobbsiffran har stor inverkan för att hjälpa eller stjälpa president Barak Obama i kampanjens absoluta slutspurt.
http://www.di.se/artiklar/2012/11/2/siffran-som-kan-sanka-obama/

Norrmän drar upp priser i fjällen :: Funderar du på att köpa fjällstuga så är det köpläge i Åre där priserna backar rejält. Sälen toppar kvadratmeterprisligan.
http://www.gp.se/snickarboden/1.1116297-norrman-drar-upp-priser-i-fjallen

Tuffare krav för nätfiske :: Nu införs striktare regler för fiske med nät på grunt vatten från norska gränsen till Blekinge.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1115995-tuffare-krav-for-natfiske

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar