lördag 9 mars 2013

09-Mar-2013 10:27 har

Janne Josefsson har högst förtroende - Göteborgs-Posten :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1375783-janne-josefsson-har-hogst-fortroende

Janne Josefsson har högst förtroende :: Sveriges radio och Sveriges Television har störst förtroende bland svenskar. Systembolaget och Skatteverket kommer också högt. I botten ligger Sverigedemokraterna, Migrationsverket och Centern. Bland svenska journalister är Janne Josefsson den som svenskar uppskattar mest.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1375783-janne-josefsson-har-hogst-fortroende

Rätt till heltid har ett pris :: Att erbjuda heltid till alla anställda in Göteborg ska spara in på timvikarier. Men personal inom äldreomsorgen går redan på knäna och protesterar mot tuffare scheman.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1369611-ratt-till-heltid-har-ett-pris

Kändisöar med idylliskt lugn :: Di LördagÖgruppen Turks och Caicos har trots ökad turism lyckats bevara ett idylliskt lugn där alla hälsar på alla. Di Lördag har besökt de västindiska öarna där kändisar som skådespelaren Bruce Willis och designern Donna Karan varvar ned, men som även har huserat astronauter, pirater och kanske, kanske den nya världens upptäckare.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/kandisoar-med-idylliskt-lugn/

Här är bopriserna högst i världen :: Allt fler superrika vill trängas på de mest exklusiva boendeorterna. Det driver förstås upp priserna, till nivåer långt borta från oss dödliga. Amerikanska cnbc.com har listat världens dyraste bomarknader. I topp: det lilla furstendömet Monaco.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/9/har-ar-bopriserna-hogst-i-varlden/

Börsens hetaste uppköpskandidater :: Året har rivstartat med ett antal storaffärer. Mest uppmärksammat är Hakon Invests köp av ICA och budet på metallpulvertillverkaren Höganäs. Billiga pengar kommer driva fram fler affärer, tror experterna i Börsrådet.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/borsens-hetaste-uppkopskandidater/

Analytiker: Nu har det vänt :: Arbetslösheten i USA faller till lägsta nivån sedan december 2008, och börserna i Europa lyfter.
-Det går inte att ta miste på att det nu har vänt på USA:s arbetsmarknad, säger chefsstrategen Joseph Trevisani på Worldwide Markets.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1381437-analytiker-nu-har-det-vant

Från papper till digital kunskap :: NE är numera inte bara ett uppslagsverk utan också ett digitalt kunskapsföretag. Genom köpet av Foxshare i Göteborg satsar NE på digital fortbildning.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1381304-fran-papper-till-digital-kunskap

Arvtagaren låter inte jobbet ta över :: När Maria Skårberg blev vd i familjeföretaget Jakobsdals charkuterier bestämde hon sig snabbt för att inte göra som de flesta män. Hon skulle aldrig låta arbetet ta över hela hennes liv.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1378217-arvtagaren-later-inte-jobbet-ta-over

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar