fredag 22 mars 2013

22-Mar-2013 12:36 Cypern

Trojkan i slutsamtal med Cypern :: "Cyperns samtal med trojkan är nu inne i en slutlig fas, och kritiska timmar stundar. Parlamentet väntas samlas snart och fatta svåra beslut."
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/trojkan-i-slutsamtal-med-cypern/

Cypern överens med Grekland om att sälja banker :: Det finns nu en överenskommelse klar med Grekland om att avyttra grekiska enheter av cypriotiska banker, till förmånliga villkor för Cypern.Det uppger Cyperns presidentkontor på fredagen, enligt Reuters.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/cypern-overens-med-grekland-om-att-salja-banker/

Europabörser: Cypern fortsätter spöka :: Europabörserna tycks fortsätta veckans negativa sentiment och handlas på fredagen i röda siffror. Fortsatt oro över bankerna i Cypern präglar handeln.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/europaborser-cypern-fortsatter-spoka/

Debatt: Cypern fäller inte Europa :: Det är förvånande att Anders Borg ställde sig bakom euroländernas överens­kommelse som innebar att insättarna skulle bidra. För att Cyperns banker ska kunna öppna igen måste ett nytt nödlån fram – ett lån som inte saboterar den europeiska insättargarantin, anser Magdalena Andersson (S).
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/debatt-cypern-faller-inte-europa/

Cyperns nya plan - skräpbank för problemlån - Veckans Affärer :: http://www.va.se/nyheter/nya-planen-skapa-en-sop-bank-for-problemlan-486543

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar