fredag 22 mars 2013

23-Mar-2013 06:54 har

"Vi gav folk nåt att skratta åt" :: Man kan inte skämta om allt. Men att Tommy Nilsson skulle byta namn till Black tycker de var harmlöst. Reklammakarna Leo Magnusson och David Lundgren från Göteborg fick Sveriges alla medier att gå i spinn och är förvånade.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1448973--vi-gav-folk-nat-att-skratta-at-

Orolig väntan på Cypern :: Oroliga människoskaror, många bankanställda, har samlats utanför Cyperns parlament i Nicosia. Ett 30-tal ungdomar med svarta huvor brände EU-flaggan och skrek "Rakknivsmodellen är stöld" och "Krisen ska lösas med plutokrati".
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/orolig-vantan-pa-cypern/

Här är Sveriges rikaste familjer :: Finansverksamhet, medier, mode och tung industri har skapat några av Sveriges rikaste släkter. I flera familjer är makten på väg att gå i arv till femte eller till och med sjätte generationen.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/21/har-ar-sveriges-rikaste-familjer/

Frankrike redo stoppa bonusfesten :: Franska regeringen har tittat på Schweiz och vill också ha en lag som stoppar allt för generösa avtal i näringslivet.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/frankrike-redo-stoppa-bonusfesten/

Storbritannien riskerar betygssänkning :: Kreditvärderingsinstitutet Fitch har placerat Storbritanniens kreditbetyg, AAA, för långfristig upplåning, under uppsikt för en sänkning.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/22/storbritannien-riskerar-betygssankning/

Finansminister har lämnat Ryssland - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16465862.ab

Få fritidshus i Västmanland har utländska ägare - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D112%26artikel%3D5481941

Mobiler utmaning för resebolagen :: Resemarknaden i mobilen har exploderat. Det har inte riktigt företagen förstått än, säger Googles resechef i Sverige.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1443751-mobiler-utmaning-for-resebolagen

Fusk bland Volvohandlare i Kina :: Volvo PV:s återförsäljare i Kina har felrapporterat säljsiffror för att få belöningar, skriver Reuters med hänvisning till en källa inom Volvo.
Företaget bekräftar att årssiffror är felaktiga, men justerar dem inte.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1444520-fusk-bland-volvohandlare-i-kina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar