lördag 3 augusti 2013

04-Aug-2013 04:46 än

Sjömän stämmer arbetsgivare :: http://www.gp.se/ekonomi/1.1878128-sjoman-stammer-arbetsgivare

FI granskar flytt av pensionspengar :: Pensionsrådgivaren Strategi Placering har polisanmälts för att ha flyttat miljardbelopp mellan fonder utan kunders godkännande.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1877334-fi-granskar-flytt-av-pensionspengar

50-åring med ständig växtvärk :: - Det är i sig en dålig dag. Men bara det är plus mot i fjol så bryr jag mig inte. Det är vad allt går ut på.
Boris Lennerhov tittar i datorn och pekar på siffrorna. Grön stapel betyder att affärerna fortsätter att öka.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1875989-50-aring-med-standig-vaxtvark

Krismöte efter val i Zimbabwe :: Zimbabwes opposition sitter i krismöte sedan Robert Mugabes parti Zanu-PF hävdat att det säkrat de två tredjedelars majoritet som krävs för att göra ändringar i konstitutionen.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/3/krismote-efter-val-i-zimbabwe/

Tuff tid väntar Snowden i Ryssland :: Edward Snowden har gott om anhängare i Ryssland och blir säkert varmt välkomnad på många håll. Men den ryska exilen kan bli en utmaning för den spionanklagade amerikanen.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/3/tuff-tid-vantar-snowden-i-ryssland/

Guldruschen som kom av sig :: Guldruschen hos internetföretag och pantbanker har bromsat in. Låga priser gör att mycket av "byrålådsguldet" får stanna kvar där. Först nästa år väntas en vändning.
http://www.di.se/artiklar/2013/8/3/guldruschen-som-kom-av-sig/

"Utmaning större än väntat" :: Johan Åberg kom till Kapp-Ahl med ett tydligt uppdrag. Han har hållit fast vid sin strategi, även om det blåst motvind. Ett gnetande för att få lönsamhet i en ombytlig och lättrörlig bransch som möter nya utmaningar från kunderna.
- Det är en helt ny spelplan i dag med nya kundbeteenden, nya generationer och nya värderingar. Där jobbar vi stenhårt för att ligga i framkant, säger han.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1872384--utmaning-storre-an-vantat-

Servitören ersätts av en app :: När surfplattor riskerar ersätta människor oroas snabbmatsanställda i USA. På apprestaurangen Pinchos i Göteborg tycker man att tekniken bara gör restaurangbesöket trevligare.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1882650-servitoren-ersatts-av-en-app

Lyft väntas för pressad flygbransch :: Slimmade flygplansflottor, kraftiga lönesänkningar och förväntningar om lägre bränslepriser bäddar för ett lyft för de traditionella flygbolagen om den ekonomiska återhämtningen i Europa och USA tar fart som väntat.
http://www.gp.se/resor/1.1879893-lyft-vantas-for-pressad-flygbransch

Bättre än väntat för Toyota - Dagens Industri :: http://www.di.se/Pages/Articles/ArticlePage.aspx?id%3D335850%26epslanguage%3Dsv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar