fredag 10 januari 2014

10-Jan-2014 13:53 att

Träningsresor i kamp mot cancern :: Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa, var med och drog igång trenden med träningsresor. Nu är de ett sätt för henne att kämpa mot cancern.
http://www.gp.se/resor/1.2236752-traningsresor-i-kamp-mot-cancern

Björn till attack mot hund - Helsingborgs Dagblad :: http://hd.se/inrikes/2014/01/09/bjorn-till-attack-mot-hund/

Ogiltiga sedlar ännu användbara :: Är du en av alla dem som sitter på tre miljarder kronor i sedlar som blev ogiltiga vid årsskiftet? Lugn, bara lugn.
Om de inte har ett ljusskyggt ursprung går pengarna att rädda.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2239129-ogiltiga-sedlar-annu-anvandbara

Senaste trenden: klä dig i tekniken :: Den senaste trenden är att sätta på sig tekniken. Vår korrespondent gör en djupdykning bland de nya prylarna på teknikmässan CES i Las Vegas och hittar en höjdare som älskar trenden med bärbar elektronik.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/senaste-trenden-kla-dig-i-tekniken/

SAAB-aktien upp efter fortsatt optimism - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/saab-aktien-upp-efter-fortsatt-optimism_8883882.svd

Indisk diplomat flygs hem från USA :: Den indiska diplomaten Devyani Khobragade greps av polis utanför sina barns skola i New York, kroppsvisiterades och åtalades för visumbedrägeri. Händelsen har lett till en månader lång infekterad dispyt mellan USA och Indien, som i dag resulterade i att diplomaten flögs hem.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/indisk-diplomat-flygs-hem-fran-usa/

Sjöstedt vill att V blir enklare :: Det går bra för Vänsterpartiet, säger partiledaren Jonas Sjöstedt när han inleder Vänsterpartiets kongress. Medlemmarna ökar och stödet i opinionen blir starkare. Anledningen är att V blivit bättre på att förklara vad partiet står för, enligt Sjöstedt.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/sjostedt-vill-att-v-blir-enklare/

Saabaktien fortsätter lyfta :: Saabaktien fortsätter lyfta efter Brasilienordern före jul, och är upp klart mest bland Stockholmsbörsens storbolag vid lunchtid på fredagen.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/saabaktien-fortsatter-lyfta/

Förseningar efter att postplan gled av landningsbana på Sturup - Nytt Från Öresund :: http://nfo.nu/?p%3D133948

Nyheter 12.30: Dags att glömma H&M :: Lunchnyheterna bjuder på senaste nytt från finansvärlden varje dag klockan 12.30 på di.se. Här är fredagens sändning med Hanna Malmodin.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/nyheter-1230-dags-att-glomma-hm/

JP Morgan undviker verkstadssektorn :: Förväntningarna har visserligen sänkts på verkstadssektorn efter den svaga senaste rapportperioden, och makrostatistik har varit stark på sistone, men valuta utgör fortfarande en motvind och kan fortsätta att tynga vinsterna.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/jp-morgan-undviker-verkstadssektorn/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar