fredag 10 januari 2014

11-Jan-2014 01:01 att

Träningsresor i kamp mot cancern :: Pamela Andersson, chefredaktör på Topphälsa, var med och drog igång trenden med träningsresor. Nu är de ett sätt för henne att kämpa mot cancern.
http://www.gp.se/resor/1.2236752-traningsresor-i-kamp-mot-cancern

Ogiltiga sedlar ännu användbara :: Är du en av alla dem som sitter på tre miljarder kronor i sedlar som blev ogiltiga vid årsskiftet? Lugn, bara lugn.
Om de inte har ett ljusskyggt ursprung går pengarna att rädda.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2239129-ogiltiga-sedlar-annu-anvandbara

Bilen fick Nils, 28 karriär att ta fart - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18151947.ab

USA-börser: Aktier klättrar på arbetsmarknadsdata :: Amerikanska aktier stängde fredagens slagiga handelssession på högre kurser överlag, trots att december månads amerikanska jobbrapport visat på en mindre sysselsättningsökning än väntat under månaden.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/usa-borser-aktier-klattrar-pa-arbetsmarknadsdata/

Bud att vänta på Probi :: Tyska kemibolaget Symrise har passerat budbpliktsgränsen i bioteknikbolaget Probi. Därmed är ett bud att vänta inom fyra veckor.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/bud-att-vanta-pa-probi/

Mäklarfusion hårt slag för franchisetagare :: Swedbanks köp av Svensk Fastighetsförmedling har försatt många franchisetagare i en besvärlig situation. Kontor som för bara några veckor sedan var värda flera miljoner kronor är i dag omöjliga att sälja.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/maklarfusion-hart-slag-for-franchisetagare/

Krav att Trafikverkets chef avgår :: Cirka en timme före tågurspårningen i Stockholm i tisdags fick Trafikverket flera larm om fel vid växeln — ändå upprätthölls trafiken. Nu vill facket att verkets generaldirektör Gunnar Malm avgår.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/krav-att-trafikverkets-chef-avgar/

Svensk löparsko gör dig snabbare :: Under åren har flera nyfikna testlöpare sprungit med prototyper, men det har inte lossnat, trots att jätten Puma visade intresse under en period. Men nu, efter snart 30 år av tester, har uppfinnaren Svante Berggren nått ett viktigt delmål. Hans sko, Airia One, är på väg ut på marknaden.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/svensk-loparsko-gor-dig-snabbare/

Fed: Högre tillväxt väntas pressa arbetslösheten :: Federal Reserves regionala chef i St Louis, James Bullard, spår att en stärkt tillväxt i den amerikanska ekonomin kommer att pressa ned arbetslösheten till 6,2 procent till det fjärde kvartalet i år.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/fed-hogre-tillvaxt-vantas-pressa-arbetslosheten/

Råvaror: Priserna stiger på amerikansk jobbstatistik :: Priserna på råvaror steg på bred front på fredagen, efter att den amerikanska sysselsättningsrapporten för december visat på mindre jobbökningar än väntat.
http://www.di.se/artiklar/2014/1/10/ravaror-priserna-stiger-pa-amerikansk-jobbstatistik/

Ovanligt att plan glider av landningsbanan - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D96%26artikel%3D5753264

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar