tisdag 4 mars 2014

04-Mar-2014 12:41 De

Putin: Det var en väpnad kupp i Kiev - Svenska YLE :: http://svenska.yle.fi/artikel/2014/03/04/putin-det-var-en-vapnad-kupp-i-kiev

Felix Herngren bor i nazistlägenhet :: Felix Herngren avslöjade nyligen hemligheten med sin lägenhet: Den har varit ett tillhåll för nazister, bland andra Hermann Göring.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/4/felix-herngren-bor-i-nazistlagenhet/

Ingen rabatterad gas till Ukraina :: Det ryska gasbolaget Gazprom ska från och med april sluta sälja rabatterad gas till Ukraina eftersom landet är skyldigt 1,5 miljarder dollar för tidigare gasleveranser.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/4/ingen-rabatterad-gas-till-ukraina/

Europabörser: Lyfter efter Putins senaste drag :: De ryska styrkorna som övat i de västra delarna av landet återkallas till sina permanenta baser, uppger Ryssland, och europeiska handlare firar den minskade geopolitiska oron genom att köpa aktier. Kurserna i Europa stiger på bred front.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/4/europaborser-lyfter-efter-putins-senaste-drag/

Den svenska e-handeln stiger - Affärsvärlden :: http://www.affarsvarlden.se/hem/nyheter/article3809391.ece

De flesta väljer rörlig ränta - Svenska Dagbladet :: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/de-flesta-valjer-rorlig-ranta_3325986.svd

De flesta väljer rörlig ränta :: http://www.gp.se/ekonomi/1.2299125-de-flesta-valjer-rorlig-ranta

Kraftigt lyft på Moskvabörsen :: Moskvabörsen lyfter kraftigt i förmiddagshandeln sedan en stor rysk militärövning nära gränsen till Ukraina avslutats. Det lugnande beskedet får även rubeln att återhämta sig. Men Ukraina är fortfarande illa ute.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2299034-kraftigt-lyft-pa-moskvaborsen

De saknar kvinnor i ledningsgruppen - Expressen :: http://www.expressen.se/nyheter/de-saknar-kvinnor-i-ledningsgruppen/

Ukrainakrisen hotar världsekonomin :: Situationen på Krim är explosiv. Och blotta risken för en säkerhetspolitisk härdsmälta i Ryssland och Ukraina är ett hot mot den globala ekonomiska utvecklingen.

-Det är ett av de allvarligaste lägen vi haft på flera år, säger SEB:s chefekonom Robert Bergqvist.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2298114-ukrainakrisen-hotar-varldsekonomin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar