söndag 30 mars 2014

31-Mar-2014 03:34 att

Många bränner pensionen snabbt :: Trots ökad medellivslängd väljer många pensionärer att ta ut sin tjänstepension under en kortare tidsperiod. Det ökar risken för att bli fattigpensionär de sista levnadsåren.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/30/manga-branner-pensionen-snabbt/

Världens tio farligaste städer :: I vilka städer löper du störst risk att råka ut för naturkatastrofer? Det har försäkringsbolaget Swiss Re tagit reda på. Det skriver The Guardian.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/26/varldens-tio-farligaste-stader/

Våldsam krasch med kunglig bil :: Kungens gamla BMW, nu i privata händer, brakade med hög fart in i en taxibil i centrala Malmö natten till söndagen. Tre personer i taxin skadades lindrigt i den våldsamma smällen men kunde plockas ut ur fordonet först sedan räddningstjänsten klippt upp taket.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/30/valdsam-krasch-med-kunglig-bil/

Forskare: Om 25 år blir varje sommar stekhet :: Brittiska meteorologer tror på stekheta somrar i framtiden. Värmeböljor som den 2003 kommer att bli normen, skriver The Independent.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/26/forskare-om-25-ar-blir-varje-sommar-stekhet/

Medling pågår i byggkonflikten :: Under helgen har medling pågått för att undvika den storstrejk som Byggnads varslat om ska bryta ut på tisdag.
http://www.di.se/artiklar/2014/3/30/medling-pagar-i-byggkonflikten/

Svårt att välja tjänstepensionsuttag :: Trots ökad medellivslängd väljer många pensionärer att ta ut sin tjänstepension under en kortare tidsperiod. Det ökar risken för att bli fattigpensionär de sista levnadsåren.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2326463-svart-att-valja-tjanstepensionsuttag

Johan Trouvé vill att Göteborg ska blicka framåt :: – Det finns bara en strategi som funkar, både för ett företag, en stad och ett förhållande. Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling. Johan Trouvé vill att fler Göteborgare blickar framåt i stället för att fastna i nutiden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2325188-johan-trouve-vill-att-goteborg-ska-blicka-framat

Kämpar för att stoppa byggstrejk - Aftonbladet :: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18633997.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar