tisdag 1 april 2014

01-Apr-2014 09:04 att

Kronofogden gillar skuldförslag :: Kronofogden gillar förslaget med en slutlig preskriptionstid på skulder och ytterligare hinder för att skuldsätta barn. Det framgår av remissvaret på utredningen om överskuldsättning. Kronofogden är också positiv till förslaget att höja det belopp den skuldsatte får behålla vid utmätning på lönen.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/1/kronofogden-gillar-skuldforslag/

Ny betalningsinställelse i Kina :: Ett kinesiskt byggmaterialföretag har misslyckats med att betala ränta på sitt obligationslån à 180 miljoner yuan. Det är andra gången på några veckor som ett kinesiskt företag har ställt in betalningarna, skriver en tidning som på engelska kallar sig 21st Century Business Herald.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/1/ny-betalningsinstallelse-i-kina/

Svårt att välja tjänstepensionsuttag :: Trots ökad medellivslängd väljer många pensionärer att ta ut sin tjänstepension under en kortare tidsperiod. Det ökar risken för att bli fattigpensionär de sista levnadsåren.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2326463-svart-att-valja-tjanstepensionsuttag

Johan Trouvé vill att Göteborg ska blicka framåt :: – Det finns bara en strategi som funkar, både för ett företag, en stad och ett förhållande. Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling. Johan Trouvé vill att fler Göteborgare blickar framåt i stället för att fastna i nutiden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2325188-johan-trouve-vill-att-goteborg-ska-blicka-framat

Hot om byggstrejk avblåst :: Hotet om en byggstrejk blåstes i kväll av sedan parterna sagt ja till medlarnas bud. Lösningen innebär att huvudentreprenörsansvaret skrivs in i kollektivavtalet.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2327823-hot-om-byggstrejk-avblast

Borås stad förbjuds att konkurrera - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D95%26artikel%3D5824014

Ny Teliachef satsar på näten :: Telias miljardinvesteringar i nät ska hjälpa Sverige att återta den tappade förstaplatsen som IT-land. Den ambitionen har Malin Frenning som tar över chefsposten för den svenska delen av Telia Sonera.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2327473-ny-teliachef-satsar-pa-naten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar