tisdag 1 april 2014

01-Apr-2014 10:04 att

Räntor och valutor: Kronan stärks :: Den svenska kronan stärks samtidigt som gapet mellan de tyska och svenska statspappersräntorna stiger efter att Silf/Swedbanks inköpschefsindex för industrin kommit in klart bättre än vad analytikerna hade räknat med.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/1/rantor-och-valutor-kronan-starks/

Ericsson tar finsk 4G-order :: Telekombolaget Ericsson har tecknat ett avtal med den finländska operatören DNA om att leverera ett nationellt lte 800 megahertz-nät.
http://www.di.se/artiklar/2014/4/1/ericsson-tar-finsk-4g-order/

Svårt att välja tjänstepensionsuttag :: Trots ökad medellivslängd väljer många pensionärer att ta ut sin tjänstepension under en kortare tidsperiod. Det ökar risken för att bli fattigpensionär de sista levnadsåren.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2326463-svart-att-valja-tjanstepensionsuttag

Johan Trouvé vill att Göteborg ska blicka framåt :: – Det finns bara en strategi som funkar, både för ett företag, en stad och ett förhållande. Om man inte satsar på utveckling hamnar man i avveckling. Johan Trouvé vill att fler Göteborgare blickar framåt i stället för att fastna i nutiden.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2325188-johan-trouve-vill-att-goteborg-ska-blicka-framat

Hot om byggstrejk avblåst :: Hotet om en byggstrejk blåstes i kväll av sedan parterna sagt ja till medlarnas bud. Lösningen innebär att huvudentreprenörsansvaret skrivs in i kollektivavtalet.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2327823-hot-om-byggstrejk-avblast

Borås stad förbjuds att konkurrera - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D95%26artikel%3D5824014

Ny Teliachef satsar på näten :: Telias miljardinvesteringar i nät ska hjälpa Sverige att återta den tappade förstaplatsen som IT-land. Den ambitionen har Malin Frenning som tar över chefsposten för den svenska delen av Telia Sonera.
http://www.gp.se/ekonomi/1.2327473-ny-teliachef-satsar-pa-naten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar