torsdag 17 januari 2013

18-Jan-2013 02:39 gisslan

Råvaror: Bosiffror satte fart på priserna :: Råvarupriserna stärktes på bred front på torsdagen, efter amerikansk bostadsstatistik som landat en bra bit över förväntningarna. Oljans uppgångar härleddes även till gisslandramat i Algeriet, som fortfarande pågick under torsdagskvällen.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/17/ravaror-bosiffror-satte-fart-pa-priserna/

Cameron skjuter upp ödestal efter gisslandramat :: Storbritanniens premiärminister David Cameron skjuter upp sitt viktiga tal om EU på grund av gisslandramat i Algeriet.Han måste förbereda sig för "dåliga nyheter" om gisslan, uppger Reuters.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/17/cameron-skjuter-upp-odestal-efter-gisslandramat/

Gisslandramat i Algeriet över :: Gisslandramat vid gasanläggningen i Sahara var sent på torsdagskvällen över. Algeriet bekräftade att det finns både döda och skadade bland gisslan."Detta är oacceptabelt och avskyvärt. Vi fördömer terrorhandlingarna det allra starkaste." Det sa Norges statminister Jens Stoltenberg på en presskonferens på torsdagskvällen.
http://www.di.se/artiklar/2013/1/17/gisslandramat-i-algeriet-over/

Islamister: Flera i gisslan döda - Vasabladet - Vasabladet :: http://www.vasabladet.fi/Story/?linkID%3D222593

Bolag reagerar på gisslandrama :: Terror och kidnappningar är en risk företag verksamma i Algeriet får räkna med, säger en säkerhetsanalytiker till TT.ABB har beslutat att förbjuda resor till Algeriet efter gisslandramat In Amenas.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1221863-bolag-reagerar-pa-gisslandrama

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar