fredag 8 mars 2013

08-Mar-2013 13:06 har

Janne Josefsson har högst förtroende :: Sveriges radio och Sveriges Television har störst förtroende bland svenskar. Systembolaget och Skatteverket kommer också högt. I botten ligger Sverigedemokraterna, Migrationsverket och Centern. Bland svenska journalister är Janne Josefsson den som svenskar uppskattar mest.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1375783-janne-josefsson-har-hogst-fortroende

Rätt till heltid har ett pris :: Att erbjuda heltid till alla anställda in Göteborg ska spara in på timvikarier. Men personal inom äldreomsorgen går redan på knäna och protesterar mot tuffare scheman.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1369611-ratt-till-heltid-har-ett-pris

Så mycket ger en Bananskräll :: Om vadslagningsfirmorna har rätt så är lördagskvällens melodifestivalvinnare Japan-inspirerade Yoiho med låten Heartbreak Hotel. Den som satsar sina pengar på honom får 1,7 gånger pengarna. Det framgår av Unibets odds.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/sa-mycket-ger-en-bananskrall/

Råvaror: Kinasiffror tynger kopparn :: Koppar och basmetaller tappar på fredagen. Svagare kinesisk importstatistik än väntat har bidragit negativt. På oljemarknaden är utvecklingen blandad.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/ravaror-kinasiffror-tynger-kopparn/

För fattiga för eget hyreskontrakt :: Kravet på den som vill ha ett eget hyreskontrakt har skruvats upp. Nästan en miljon svenskar har så låga inkomster att de riskerar att få nobben av fastighetsvärdarna. Det visar en ny rapport som Boverket överlämnat till regeringen.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/for-fattiga-for-eget-hyreskontrakt/

Konkurs tvingar Creades till miljonnedskrivningar :: Investmentbolaget Creades portföljbolag Usports har beslutat att ansöka om konkurs.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/konkurs-tvingar-creades-till-miljonnedskrivningar/

Åre har länets mest jämställda företagande - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D78%26artikel%3D5467166

Arvtagaren låter inte jobbet ta över :: När Maria Skårberg blev vd i familjeföretaget Jakobsdals charkuterier bestämde hon sig snabbt för att inte göra som de flesta män. Hon skulle aldrig låta arbetet ta över hela hennes liv.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1378217-arvtagaren-later-inte-jobbet-ta-over

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar