fredag 8 mars 2013

08-Mar-2013 14:07 har

Janne Josefsson har högst förtroende :: Sveriges radio och Sveriges Television har störst förtroende bland svenskar. Systembolaget och Skatteverket kommer också högt. I botten ligger Sverigedemokraterna, Migrationsverket och Centern. Bland svenska journalister är Janne Josefsson den som svenskar uppskattar mest.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1375783-janne-josefsson-har-hogst-fortroende

Rätt till heltid har ett pris :: Att erbjuda heltid till alla anställda in Göteborg ska spara in på timvikarier. Men personal inom äldreomsorgen går redan på knäna och protesterar mot tuffare scheman.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1369611-ratt-till-heltid-har-ett-pris

Guldregn över Ericssons vd :: Ericssons koncernchef Hans Vestberg kan glädja sig åt ett rejält lyft i hushållsekonomin. Förra året steg ersättningarna till nästan 30 miljoner kronor. Sedan han tog över rodret har telekomjätten lagt 82 miljoner kronor i allt från lön till pensionsavsättningar för sin koncernchef.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/guldregn-over-ericssons-vd/

Från papper till digital kunskap :: NE är numera inte bara ett uppslagsverk utan också ett digitalt kunskapsföretag. Genom köpet av Foxshare i Göteborg satsar NE på digital fortbildning.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1381304-fran-papper-till-digital-kunskap

Bilmärket som rasar oftast :: Premiumbilen som med marginal har mest motorproblem är Audi A4 och A6. Det framgår av en rapport som Länsförsäkringar har tagit fram.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/bilmarket-som-rasar-oftast/

Så mycket ger en Bananskräll :: Om vadslagningsfirmorna har rätt så är lördagskvällens melodifestivalvinnare Japan-inspirerade Yoiho med låten Heartbreak Hotel. Den som satsar sina pengar på honom får 1,7 gånger pengarna. Det framgår av Unibets odds.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/sa-mycket-ger-en-bananskrall/

Råvaror: Kinasiffror tynger kopparn :: Koppar och basmetaller tappar på fredagen. Svagare kinesisk importstatistik än väntat har bidragit negativt. På oljemarknaden är utvecklingen blandad.
http://www.di.se/artiklar/2013/3/8/ravaror-kinasiffror-tynger-kopparn/

Åre har länets mest jämställda företagande - Sveriges Radio :: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid%3D78%26artikel%3D5467166

Arvtagaren låter inte jobbet ta över :: När Maria Skårberg blev vd i familjeföretaget Jakobsdals charkuterier bestämde hon sig snabbt för att inte göra som de flesta män. Hon skulle aldrig låta arbetet ta över hela hennes liv.
http://www.gp.se/ekonomi/1.1378217-arvtagaren-later-inte-jobbet-ta-over

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar